Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Στέφανο Γκρίτζαλη

07 Μαϊος 2015 14:21

Γιώργος Λεονταρίτης : «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας και θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα».

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ., Στέφανο Γκρίτζαλη και τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων κ. Ιωάννη Δαρζέντα είχε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

 

Στη συνάντηση κυρίαρχο αναδείχθηκε το θέμα της στέγασης του Πανεπιστημιακού Τμήματος στη Σύρο, θέμα για το οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να εξασφαλίσει το τμήμα της Σύρου δικό του χώρο, ο οποίος θα καλύπτει το σύνολο των αναγκών του, δεσμεύθηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξευρεθεί λύση.

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας και θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Όλοι οι φορείς του νησιού και οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου θα πρέπει να συντονισθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι η εδραίωση μιας ισχυρής σχέσης και συνεργασίας ιδιαίτερα στους τομείς όπου υπάρχει εξειδικευμένη γνώση».

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης οι κύριοι Γκρίτζαλης και Δαρζέντας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποστήριξη της Περιφέρειας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα αλλά και για την ευρύτερη μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos