Ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή της Γ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες Των Κυκλάδων"

01 Νοεμβρίου 2015 18:38

Αγαπητές φίλες και μέλη της Ο.ΣΥ.ΓΥ "Κόρες των Κυκλάδων"

Μετά την αναβολή του 7ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου 2015 για την Άνοιξη του 2016 στη Τζιά, αποφασίστηκε η Συνάντηση του 2015 να γίνει στην Αθήνα.

 

Κατόπιν αίτησής μας προς την Ο.ΠΑ.Σ (Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων), διατέθηκε για τις εργασίες της συνάντησής μας, η αίθουσα της Παριανής Στέγης στην Αθήνα, στην οδό Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.ΣΥ.ΓΥ και θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας από 12.00 έως 15.00 το μεσημέρι.

Στη Γενική Συνέλευση, οι σύλλογοι θα συμμετάσχουν με δύο εκπροσώπους τους, με δικαίωμα ψήφου, ενώ τις εργασίες μπορούν να παρακολουθήσουν όσα μέλη και φίλοι το επιθυμούν. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι σύλλογοι να φροντίσουν να είναι παρούσες και οι δύο απαιτούμενες και ήδη ορισμένες εκπρόσωποί τους. Μόνο όσοι σύλλογοι έχουν πραγματοποιήσει από πέρυσι εκλογές, να μας ενημερώσουν εγκαίρως για τα νέα μέλη που, πιθανόν, έχουν ορίσει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με το μέλος της Ομοσπονδίας, που είναι υπεύθυνο για το νησί σας, για κάθε διευκρίνηση.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες Των Κυκλάδων

--
Ανθούλα Β. Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos