Επιχειρησιακό Προγράμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

12 Απριλίου 2016 18:25

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των τεσσάρων νέων δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, ΕΠΑνΕΚ 2014-2020, σε απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα του Β’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ισίδωρου Ροσσολάτου, ο οποίος τόνισε ότι τέτοιες δράσεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για την επιχειρηματικότητα υπό τις τρέχουσες συνθήκες, τόσο για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις όσο και για τους ανέργους οι οποίοι μπορούν να λάβουν σημαντική στήριξη ώστε να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.
Την παρουσίαση των τεσσάρων δράσεων,
1) Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών,
2) Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές,
3) Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και
4) Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
καθώς και την ανάλυση των όρων, των προϋποθέσεων συμμετοχής, των κριτηρίων βαθμολόγησης και άλλων επί μέρους σημείων, πραγματοποίησαν η κα. Μαρία Πουλάκη, Σύμβουλος της Ειδικής Γραμματείας Ε.Π. ΕΤΠΑ & ΤΣ και τα στελέχη της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, η κα. Αργυρώ Φαλαγγά, Στέλεχος Μονάδας Δ, Οριζόντιων Θεμάτων και η κα. Σοφία Βισίλια, Στέλεχος Μονάδας Α2, Αξιολόγησης και Επιλογής.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν βασικά σημεία των τεσσάρων δράσεων που έχρηζαν διευκρινίσεων, μέσα από τα ποικίλα ερωτήματα που τέθηκαν και την ανταλλαγή απόψεων που ακολούθησε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos