Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για παράνομη μεταφορά επιβατών και άγρα πελατών στη Θήρα

16 Ιουνίου 2016 12:19

Συνελήφθησαν χθες (15.06.2016) το μεσημέρι στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 45 και 29 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για υποκλοπή μεταφορικού έργου και άγρα πελατών.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι κατηγορούμενοι συνεργαζόμενοι προέβαιναν ο μεν 45χρονος σε παράνομη μεταφορά επιβατών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο), με λεωφορείο ιδιοκτησίας του, ενώ ο 29χρονος προέτρεπε επιτακτικά διερχόμενους αλλοδαπούς επισκέπτες του νησιού να δεχτούν τις «παράνομες» υπηρεσίες μεταφοράς που παρείχε ο 45χρονος.

Τονίζεται ότι, οι έλεγχοι των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την εφαρμογή της Τουριστικής Νομοθεσίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου με στόχο την προστασία των πολιτών-επισκεπτών και τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos