Ξεκινάει τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια το Aqua Spirit - Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

01 Νοεμβρίου 2016 22:25

Σύμφωνα με την σύμβαση ανάθεσης που υπογράφτηκε σήμερα 1/11/16 στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της πλοιοκτήτριας εταιρείας, το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των ακόλουθων δρομολογιακών γραμμών:

α)ΣΥΡΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ - ΠΑΡΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα.

β)ΣΥΡΟΣ- ΚΥΘΝΟΣ- ΚΕΑ- ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή, όπου το τμήμα ΚΕΑ – ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή δεν επιδοτείται, με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα με αναχώρηση από Σύρο Τετάρτη απόγευμα και επιστροφή Πέμπτη από Λαύριο.

γ)ΣΥΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ - ΔΟΝΟΥΣΑ - ΑΙΓΙΑΛΗ - ΚΑΤΑΠΟΛΑ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ - ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΝΑΞΟΣ – ΠΑΡΟΣ - ΣΥΡΟΣ, με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα κάθε Δευτέρα, το οποίο κάθε εκαπενθήμερο θα εκτελείται ως ακολούθως: ΣΥΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ - ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΚΑΤΑΠΟΛΑ – ΑΙΓΙΑΛΗ – ΔΟΝΟΥΣΑ – ΝΑΞΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ.

δ) ΣΥΡΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ - ΣΙΚΙΝΟΣ – ΙΟΣ – ΘΗΡΑΣΙΑ – ΘΗΡΑ -ΑΝΑΦΗ και επιστροφή, με την εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο από Σύρο, διανυκτέρευση στην Ανάφη και επιστροφή την επομένη

Στις υποχρεώσεις της εταιρείας μεταξύ άλλων είναι και η δωρεάν μεταφορά των κατοίκων της Δονούσας, Κουφονησίου, Σχοινούσας και Ηράκλειας και των προστατευόμενων μελών τους από και προς Νάξο, καθώς και των κατοίκων της ολεγάνδρου και Σικίνου και των προστατευόμενων μελών τους από και προς Ιο και της Ανάφης και Θηρασιάς από και προς Θήρα όπως προβλέπεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV της υπ’ αριθμ. 2252.1.1/66643/16/27-07-2016 προκήρυξης.

Η πιστοποίηση της ιδιότητας των μονίμων κατοίκων της Δονούσας, Κουφονησίου, Σχοινούσας, Ηράκλειας, Φολεγάνδρου, Σικίνου, Ανάφης και Θηρασιάς και των προστατευόμενων μελών τους, που θα έχουν δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς θα αποδεικνύεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του εκκαθαριστικού της οικείας Δ.Ο.Υ., ή βεβαίωση του οικείου Δήμου ως προς τη πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας του δικαιούχου.
Η πιστοποίηση της ιδιότητας των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, που θα έχουν δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς, θα αποδεικνύεται με επίδειξη βεβαίωσης του οικείου Δήμου, ή του Κ.Ε.Π. ή οποιασδήποτε άλλης δημόσιας αρχής.
Η πιστοποίηση των προστατευόμενων μελών θα αποδεικνύεται με το πιστοποιητικό οικογενειακής μερίδας.

Η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο στον τοπικό εκπρόσωπο του αναδόχου (Ναυτικό-Λιμενικό Πράκτορα). Το ανωτέρω δικαίωμα του δικαιούχου είναι προσωπικό και θα πιστοποιείται υποχρεωτικά η ταυτοπροσωπία κατά την επιβίβαση με την επίδειξη της ταυτότητάς του ή του διαβατηρίου του.

Η παρούσα σύμβαση ισχύει για το χρονικό διάστημα από 01/11/2016 μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού και τη σύναψη της σχετικής συμβάσεως της εν λόγω δρομολογιακής γραμμής και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31/10/2017.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos