600 κιλά κοτόπουλα και 254 τεμμάχια διαφόρων σκευασμάτων από μέλι και μελεκούνια παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

06 Φεβρουαρίου 2017 15:16

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Χαρούλα Γιασιράνη, με το παρόν εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της για σημαντική προσφορά τροφίμων που έγινε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου παρέδωσε 600 κιλά κοτόπουλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, δωρεά που αποτελεί μέρος των εσόδων της χοροεσπερίδας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου. Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Γιώργος Ματσίγκος, ο Αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μουστακάκης, η Ταμίας κα Μαρία Παφιάκη, η Γραμματέας κα Τίνα Ξάνθη και τα μέλη κκ. Νίκος Τσουκαλάς, Μάκης Ιντζάς και Μαρία Χρυσάνθου.

Επίσης, η εταιρεία Μελισσοκομική ΑΕΒΕ παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 254 τεμμάχια διαφόρων

σκευασμάτων από μέλι και μελεκούνια. Η παράδοση έγινε από τον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Νίκο Μελισσουργό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Ρέτσα.

Η κα Χ. Γιασιράνη ευχαρίστησε θερμά τους δύο φορείς για την γενναιοδωρία και την ευγενική προσφορά τους, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τα αποθέματα τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ενώ επεσήμανε ότι οι κοινωνικές δυνάμεις του τόπου έχουν αστείρευτα αποθέματα προσφοράς, για στηρίζουν με τις ευγενείς χορηγίες τους,

συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos