Επίσκεψη μελών Γερμανικού κοινοβουλίου στη Σύρο

03 Μαϊος 2011 01:58

Τη Σύρο επισκέπτονται από 5 - 7 Μαΐου 2011 Γερμανοί Βουλευτές, μέλη της

Επιτροπής Τουρισμού του Γερμανικού Κοινοβουλίου, συνοδευόμενοι από τον αναπληρωτή Γερμανό Πρέσβη, Guy Feaux de la Croix.

Την αντιπροσωπία των Γερμανών Βουλευτών θα υποδεχθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Πουσσαίος, ενώ στη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο δήμαρχος Ερμούπολης-Σύρου Γιάννης Δεκαβάλλας.

Στόχος της επίσκεψης είναι η προώθηση του Τουρισμού στα νησιά των Κυκλάδων μέσω των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προβάλλοντας παράλληλα τα πολιτιστικά αποθέματα και τις δυνατότητες που παρέχουν οι υποδομές στα νησιά της περιφερειακής ενότητας.

Στο πλαίσιο της διευρυμένης συμμετοχής, την οποία επιδιώκει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γενικότερα στις δράσεις που αναπτύσσει και ειδικότερα στα ζητήματα του τουρισμού, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις της αντιπροσωπίας με τον πρόεδρο του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα τουριστικής εκπαίδευσης, αλλά και με το προεδρείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, το οποίο θα παρουσιάσει στους Γερμανούς Βουλευτές τις δράσεις που προωθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos