Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Όσον κι αν προσπαθούν να κρύψουν κυβέρνηση, αστικά κόμματα και οι συνοδοιπόροι τους στη Τοπική Διοίκηση, ότι το σύνολο των αντιλαϊκών συμφωνιών με τους ευρωπαϊκούς εταίρους και το ΔΝΤ , αποτελούν πολιτική στήριξης του κεφαλαίου που την πληρώνει ο λαός, τους διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 02-06-2016 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 03-06-16 ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε έτοιμο το έργο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου που αφορά στη διευθέτηση των ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Καρνάγιου κοντά στο αρχαίο νεκροταφείο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν το 2009. Ο πρωθυπουργός του «λεφτά υπάρχουν» κέρδισε τις εκλογές και σχημάτισε κυβέρνηση. Ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο της Ναυτιλίας στον κο Βερνίκο, γνωστό επιχειρηματία σε θαλάσσιες δραστηριότητες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών είχε ο Δήμαρχος Σίφνου Ανδρέας Μπαμπούνης με τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή την Παρασκευή 27 Μαΐου, στην προσπάθεια αντιμετώπισης προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σίφνου και βελτίωσης θεσμικών θεμάτων του Καλλικράτη που αφορούν στα μικρά κυρίως νησιά. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Σερίφου κ. Αντώνης Αντωνάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια προσπάθεια να βάλει τάξη και να περιορίσει τα φαινόμενα άναρχης στάθμευσης, τα οποία δημιουργούν πολλά προβλήματα, η Δημοτική Κοινότητα Νάξου τοποθέτησε κολωνάκια σε δρόμους και σημεία, όπου κρίθηκε απαραίτητο, για την ασφαλή διέλευση των πεζών και την ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 15:03

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 07/06/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το διάστημα 29-31 Μαΐου 2016 επισκέφτηκε την Πάρο η έγκριτη travel specialist από την Ολλανδία κ. Priscilla Friesen.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιες είναι οι τροφές που μπορούν να μας χαρίσουν επαρκή ενέργεια και να μας αποτρέψουν από την κατανάλωση καφέ;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο έπταθλο αγωνίζονται η Έμμη Ιωακειμίδου και η Φραγκίσκα Αρμάου, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος Συνθέτων το οποίο διεξάγεται στις Σέρρες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos