Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88, 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 18/07/2016 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 7.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η οικογένεια Καναγκίνη και η προσφορά της στην κοινωνία και στον πολιτισμό» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, την Τετάρτη 13 Ιουλίου (ώρα 19:00). Η εκδήλωση οργανώνεται από το Μαριολοπούλειο-Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και με το Πνευματικό Εκπολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς» του Δήμου Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 11-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, 69χρονος ημεδαπός, τρείς υπήκοοι Ουκρανίας ηλικίας 32, 41 και 56 ετών, δύο υπήκοοι Αζερμπαϊτζάν ηλικίας 34 και 61 ετών και 29χρονος υπήκοος Μολδαβίας γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου θα παραμείνει κλειστό από αύριο 13 Ιουλίου 2016 έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βραδιά αναβίωσης του παραδοσιακού εθίμου της πεζότρατας ήταν ειδυλλιακή! Το σούρουπο της Κυριακής 10 Ιουλίου, την ώρα που ο ήλιος έβαινε προς τη δύση του χρωματίζοντας μαγευτικά τον ουρανό, στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής στην Παροικία, μικροί και μεγάλοι αναπαράστησαν με επιτυχία το παραδοσιακό καλάρισμα της πεζότρατας αναβιώνοντας έτσι τον πατροπαράδοτο τρόπο ψαρέματος των παλιών ψαράδων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 μεσημβρινή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε απάντηση των συνεχιζόμενων ερωτημάτων από επιχειρήσεις προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων, θα θέλαμε να ενημερώσουμε περαιτέρω τα μέλη μας σχετικά με την εκδοθείσα εγκύκλιο με αρ. πρωτ. 19421/24/6/2016 του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και επιπλέον, να δώσουμε περισσότερες διευκρινίσεις σε σχέση με το δελτίο τύπου που εκδώσαμε την 4η Ιουλίου, με το ίδιο θέμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σικίνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 70χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos