Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Πολλές γυναίκες παθαίνουν έμφραγμα χωρίς να το συνειδητοποιούν, καθώς τα συμπτώματα είναι ήπια και παραβλέπονται ως κάτι ασήμαντο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολοκαίνουργια... Καινή Διαθήκη!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας καλούμε στη συνάντηση της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στον «Αρχίλοχο» και ώρα 6-8 με θέμα την επαναδραστηριοποίηση της Κίνησης Πολιτών και τη λειτουργία του Ελεύθερου Βήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ελληνιής Ομάδας Διάσωσης Παραρτήματος Κυκλάδων σας σποσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου κ. Σταύρου Καραχάλιου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίαση και διαβούλευση με θέμα: “Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου: Αποτελέσματα Α΄ Σταδίου - Στρατηγικό Σχέδιο Λιμένα - Διαμόρφωση Εναλλακτικών Σχεδίων Ανάπτυξης Λιμένα”. Παρόντες ήταν ο Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου κ. Κώστας Μπιζάς, εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων και φορέων του νησιού, πολίτες καθώς και η ομάδα των μελετητών που έχει αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.00 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι σήμερα έχει εξασφαλίσει συνολική χρηματοδότηση 10 εκατ. ευρώ, για τα σχολεία Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos