Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

"Για άλλη μια φορά, δημοσιεύματα που παρουσιάζουν υποτιθέμενη διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Αθήνα και Λευκωσία ή ερμηνεύουν ως ανελαστική τη στάση της ελληνικής πλευράς στερούνται σοβαρότητας και αξιοπιστίας", υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σε σχόλιο του αναφορικά με δημοσιεύματα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου χθες το απόγευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη πυρκαγιά, που συνοδεύεται από εκρήξεις, βρίσκεται σε εξέλιξη σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών, στην οδό Θέμιδος 25 στον Ταύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως όλα δείχνουν, ίσως το όνειρο που ο Mark Zuckerberg σε ανύποπτη στιγμή έχει εξομολογηθεί ότι θέλει να δει να πραγματοποιείται, το να μπορεί δηλαδή να διαβάζει και να ελέφχει τις σκέψεις του άλλου, έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τουλάχιστον 24 είναι οι νεκροί από τη βύθιση του πλοιαρίου στον ποταμό Γάγγη, στο ομόσπονδο κρατίδιο Μπιχάρ στα βόρεια της Ινδίας, ενώ τα σωστικά συνεργεία ολοκλήρωσαν την προσπάθεια για την ανάσυρση των θυμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει στόχο ένα διαζύγιο εντός των κανόνων, αλλά σκληρό με την ΕΕ, θα εξηγήσει σε μεγάλη ομιλία που θα εκφωνήσει την Τρίτη και κατά την οποία θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για το Brexit, γράφουν σήμερα πολλές βρετανικές εφημερίδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos