Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 12:07

MasterChef Italia,με γεύση και άρωμα Σαντορίνης

Μια ιδιαίτερα σημαντική επικοινωνιακή ενέργεια για την προώθηση και την ανάδειξη της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουνίου 2016 στο νησί. Με τη συνεργασία του ΕΟΤ Ιταλίας και του Δήμου Θήρας γυρίστηκε στη Σαντορίνη στις αρχές Ιουνίου 2016 ένα επεισόδιο του MasterChef Italia, της 6ης σαιζόν! Η πολυπληθής παραγωγή της Endemol Shine Italy κατέκλυσε το νησί για σχεδόν 5 μέρες, έχοντας μεταφέρει μεγάλο τηλεοπτικό εξοπλισμό για το γύρισμά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. άφηναν μετανάστες από τη Μέση Ανατολή να ταξιδεύουν παρανόμως με διαβατήρια Αφρικανών, να χρησιμοποιούν ταξιδιωτικά έγγραφα που είχαν φωτογραφίες κακοραμμένες με κλωστή(!), αλλά και Σκανδιναβούς να μετατρέπονται σε Αραβες προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παραίτηση της από το δημοτικό συμβούλιο υπέβαλε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, η επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Ευδοκία Ψαρρά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτά είναι τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κομβικό και μείζον θέμα της νησιωτικότητας «αγγίζει» σήμερα το zougla.gr. Αφορά σ’ ένα καίριο θέμα, που μέχρι τώρα, οι περισσότεροι το αναφέρουν μόνον μέσω των «επίσημων» δηλώσεων ή ανταπαντήσεων. Αντίθετα, το zougla.gr, επικοινώνησε και κατέγραψε την άποψη των ανθρώπων που είναι «άμεσα» αποδέκτες των επιπτώσεων από τις κυβερνητικές πολιτικές, στο θέμα αυτό, που έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί «σωρεία» αντιδράσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την τελευταία της πνοή άφησε μια 60χρονη γυναίκα από το Παρθένι του δήμου Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη που κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών διεξάγεται αυτή την ώρα στη βουλή για το Αγροτικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει η εξέλιξη στον τομέα της πληροφορικής;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένα ζευγάρι στην Ουκρανία, που δεν μπορούσε να κάνει παιδί, απέκτησε τελικά μωρό με την μέθοδο της «εξωσωματικής των τριών γονιών».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ιταλός Αντόνιο Ταγιάνι, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου χθες το βράδυ, ύστερα από τέσσερις γύρους ψηφοφορίας, κερδίζοντας τον επικεφαλής του Σοσιαλιστικού κόμματος Τζιάνι Πιτέλα, καθώς καθοριστικό ρόλο για την εκλογή του διαδραμάτισε η συμφωνία του ΕΛΚ με το Κόμμα των Φιλελευθέρων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos