Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μια συνήθεια που για τους περισσότερους έχει καθιερωθεί από τα παιδικά τους χρόνια, που «έμαθαν» να την έχουν. Μετά από ένα απολαυστικό γεύμα ακολουθεί ένα ακόμα πιο απολαυστικό γλύκισμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη καταγράφεται η αύξηση στη διακίνηση επιβατών στο νέο αεροδρόμιο Πάρου για το 2016. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορία η αλματώδης αύξηση αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσοστό του 72,2% για το δωδεκάμηνο του 2016!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-01-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 49χρονος ημεδαπός και -3- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 47, 54, 57 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εξαιτίας βραχυκυκλώματος στον πίνακα τροφοδότησης ρεύματος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Νάουσα Πάρου, είχε ως αποτέλεσμα τη γενική διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί από τις 10:50 περίπου το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2016. Γενική διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε επίσης και στα νησιά Νάξος, Ίος, Σίκινος και Φολέγανδρος τα οποία τροφοδοτούνται από τον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε για το νέο πρόγραμμα διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ σε κοινά ερευνητικά έργα, στους τομείς:
Αγροδιατροφή (Agrofood)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστοι δράστες παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 56χρονου και αφαίρεσαν αντικείμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες (17-01-2017) 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους στέλλει συνεχώς η Περιφερειακή Αρχή, ανοίγοντας όλα τα διαθέσιμα πεδία για κερδοφόρες επενδύσεις, είτε αφορά στα υδατοδρόμια, τη διαχείριση του νερού και τώρα εξαγγέλλοντας Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για τα απορρίμματα και τα σχολεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 11:29

Κοπή Πίτας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχιλόχου με την παρουσία του εκπροσώπου τύπου και βουλευτή Α΄ Αθήνας Βασίλη Κικίλια ως επίσημου προσκεκλημένου, του Βουλευτή Κυκλάδων Ιωάννη Βρούτση, της Αναπληρώτριας Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Κωνσταντίνας Αδαμοπούλου, του Προέδρου Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου Φοίβου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos