Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ένα smartphone εξερράγη στα χέρια του κατόχου του. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κινητό πιστεύεται πως ήταν το ολοκαίνουριο iPhone 7.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

• Στα όρια της εμμονής η συνεχής «ανακάλυψη» προσκομμάτων για να μην υλοποιηθεί το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλοι σχεδόν έχουμε παρακολουθήσει παλιές ελληνικές ταινίες με θέμα τη σχέση μεταξύ τσιφλικάδων και κολίγων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από επιπλοκές της γρίπης, καθώς, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της γρίπης, του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά 14 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από 9 έως 15 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των Εγγεγραμμένων Ανέργων στο μητρώο του ΟΑΕΔ μηνός Δεκεμβρίου 2016, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη (5) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 19-01-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 23 έως 55 ετών και 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 15:16

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στην Πάρο

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στην Πάρο Την 19-01-2017 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 41χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν για ανυποταξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Υποστήριξης της Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κου Άγγελου Ανανία στα Γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ευρεία σύσκεψη εργασίας με θέμα ‘’ Εφαρμογή Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας’’.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δύο επταθλήτριες του συλλόγου, η Έμμη Ιωακειμίδου και η Φραγκίσκα Αρμάου θα αγωνιστούν στα 60 μέτρα με εμπόδια και στο μήκος. H Δέσποινα Πάκου, η προπονήτρια τους τις προετοιμάζει για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos