Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στη Σύρο.

17 Απριλίου 2015 16:25

Στις 16 Απριλίου 2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης στη Σύρο.


Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν ο οικονομικός και επιστημονικός απολογισμός του 2014, η ασφαλής και προσοδοφόρα διαχείριση του αποθεματικού του Κέντρου Πρόληψης, οι νομοθετικές αλλαγές στα μισθολογικά των εργαζομένων, η νέα πενταετής προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΟΚΑΝΑ και του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και θέματα που αφορούν την ενίσχυση του επιστημονικού έργου και την επιμόρφωση των στελεχών.
Αποφασίστηκε η αναστολή των δράσεων στα νησιά των οποίων ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στο Κ.Π. παρά τις αλλεπάλληλες σχετικές υπενθυμίσεις, η συμμετοχή του προέδρου του Κ.Π. κ. Λεονταρίτη στην πρώτη συνάντηση Προέδρων και Μελών διοικητικών συμβουλίων στις 7-9/05/2015 στη Χαλκιδική –στο πλαίσιο του Πανελληνίου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ- όπου θα συζητηθούν τα χρόνια θεσμικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Πρόληψης, καθώς και στην 10η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης τον Οκτώβριο στα Γιάννενα.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos