Οι ουρές και οι κλειστές τράπεζες φέρουν την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα

30 Ιουνίου 2015 11:16

H θλιβερή εικόνα, με τους πολίτες να τρέχουν νυχτιάτικα στις ουρές των ΑΤΜ και το κλείσιμο των τραπεζών από το πρωί της Δευτέρας είναι οι πρώτες εικόνες από το μέλλον που υπόσχεται ο κ.Τσίπρας.


Ένα ευτυχισμένο κόμμα ή μάλλον δύο ευτυχισμένα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ – που συνεχίζουν να διορίζουν τα στελέχη τους ακόμη και αυτές τις τραγικές για τη χώρα στιγμές – και μια κοινωνία σε απόγνωση. Οι κλειστές τράπεζες δίνουν τη χαριστική βολή στην ελληνική οικογένεια. Και ουδείς γνωρίζει, ούτε πότε, ούτε πως, θα ανοίξουν. Ο πρωθυπουργός, συνεχίζει το γνωστό παραμύθι ότι φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι αυτός που διαπραγματεύθηκε. Οι προθεσμίες όμως ήταν γνωστές και συμφωνημένες από τον ίδιο, με τους θεσμούς. Όμως τα πλάνα στην κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ήταν άλλα. Γι αυτό, άλλωστε, ο Πρωθυπουργός είπε ψέματα στη Βουλή και έκρυψε από τον ελληνικό λαό την τελική πρόταση των εταίρων. Στόχος τους, από ότι φαίνεται, είναι να κρατηθούν με κάθε τρόπο στην εξουσία, με οποιοδήποτε κόστος κι οποιοδήποτε νόμισμα. Όμως ο λαός έχει άλλα πλάνα. Την Κυριακή θα πει "ναι" στο ευρώ – "όχι" στη δραχμή. Στις δύσκολες μέρες που απομένουν οι πολίτες πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι, να μην δημιουργηθεί χάος και από Δευτέρα να διεκδικήσουμε όλοι μαζί μια έντιμη συμφωνία με την Ευρώπη μακριά από τους τυχοδιωκτισμούς του Τσίπρα και του Καμμένου.
28 Ιουνίου 2015, Το Ποτάμι

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos