Ειδικό βραβείο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 31η «Philoxenia 2015»

18 Νοεμβρίου 2015 16:28

Η ΔΕΘ HELEXPO στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης "PHILOXENIA 2015" που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τις 12 έως και τις 15 Νοεμβρίου, βράβευσε το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως το κορυφαίο από άποψη αισθητικής και ποιότητας.

Από το ευρύχωρο, λειτουργικό και μοντέρνας αισθητικής περίπτερο προβλήθηκαν, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην εγχώρια τουριστική αγορά, συνολικά 21 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

 

«Στηρίζουμε ως Περιφέρεια τις ελληνικές τουριστικές εκθέσεις,» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου και
πρόσθεσε: «Με την συμμετοχή μας σε τέτοια τουριστικά γεγονότα και με οργανωμένες προσπάθειες, αποσκοπούμε στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας για την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα του κάθε νησιού ξεχωριστά. Αποσκοπούμε στο άνοιγμα νέων αγορών και τη σύναψη συνεργασιών που θα καθιερώσουν το Νότιο Αιγαίο ως ένα ολυσχιδές,
ποιοτικό, αυθεντικό τουριστικό προϊόν στη συνείδηση των εν δυνάμει επισκεπτών διεθνώς».

Στο μεταξύ, η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε ελληνικό έδαφος θα συνεχιστεί με την συμμετοχή της στην "GREEK TOURISM Expo", έχοντας υπό την «ομπρέλα» της συνολικά 25 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Η Τουριστική Έκθεση που διοργανώνεται για δεύτερη φορά εφέτος από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενηθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo κι αναμένεται να είναι πλουσιότερη σε συμμετοχές.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κατά την διάρκεια της παρθενικής "GREEK TOURISM Expo", πραγματοποίησε εξαιρετικά σημαντικές επαφές, οι οποίες οδήγησαν τελικά σε στρατηγικές συμμαχίες τουριστικής προβολής, κάτι που ευελπιστεί κι από την εφετινή της παρουσία, με γνώμονα την επέκταση αυτών των συμμαχιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά θα συμμετάσχουν 100 hosted buyers από Ευρώπη, Βαλκάνια, Ασία και Μέση Ανατολή των οποίων το επαγγελματικό ενδιαφέρον θα καλύψει όλους τους κλάδους του ελληνικού τουρισμού. Τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν στους υποψήφιους αγοραστές και να συνάψουν άμεσες επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες.

Εκ της Διεύθυνσης Τουρισμού

της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos