Ανακοίνωση Παναγιώτη Ρήγα, πρώην Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων

19 Νοεμβρίου 2015 15:15

Σαστισμένος και αμήχανος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την καταιγίδα των μέτρων που με την κατεπείγουσα διαδικασία ψηφίζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Βουλή. Μέτρα που διαλύουν πλήρως την οικονομία και οδηγούν σε απόγνωση την ελληνική κοινωνία.

Δεσπόζουσα θέση σ αυτή την πολιτική της «πρώτη φορά Αριστεράς» καταλαμβάνει το μέτρο της επιβολής πρόσθετου ειδικού φόρου 40 λεπτών στην τιμή του κρασιού, ανά λίτρο.

 

Πλήττονται έτσι ο Έλληνας αμπελουργός ως προς το εισόδημά του και η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού κρασιού.

Ο δυναμικός κλάδος της αμπελουργίας και της οινοποιίας μπαίνει στο στόχαστρο των άσχετων και ιδεοληπτικών κυβερνώντων που φαίνεται πως έχουν βαλθεί να εξοντώσουν κάθε βιώσιμη και δυναμική παραγωγική δραστηριότητα της χώρας.

Ισχυρό πλήγμα δέχονται οι οινοπαραγωγοί και τα πολυάριθμα οινοποιεία στα νησιά των Κυκλάδων, σε Σαντορίνη, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Σίκινο και αλλού.

Μετά την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό και την εστίαση, τα νησιά μας στοχοποιούνται για μια ακόμη φορά από την Κυβέρνηση της πολιτικής απάτης Τσίπρα-Καμμένου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos