Σύσκεψη για τα προβλήματα της Κέας.Συνάντηση του Δημάρχου Ιωάννη Ευαγγέλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη

19 Νοεμβρίου 2015 15:24

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου είχε προχθές στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου
Αιγαίου κ. Ελευθέριος Καστρίσιος και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το νησί.

Με την έναρξη της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής και στον προγραμματισμό των παρεμβάσεων, ενώ τα υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν για την πορεία υλοποίησης και το βαθμό ωρίμανσης των έργων, που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

 

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησαν ζητήματα που αφορούν στην ολοκλήρωση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού, της αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο, της ολοκλήρωσης των έργων του Δημοτικού Σχολείου με κατασκευή γηπέδων βόλεϊ, μπάσκετ και 5χ5 καθώς και του σφαγείου του νησιού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αντιιπεριφερειάρχης στα αιτήματα του Δημάρχου για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην κατασκευή δρόμου στην Καρθαία αλλά και για την αναγκαιότητα σήμανσης των μονοπατιών πολιτιστικού ενδιαφέροντος στις περιοχές natura. Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης «προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής είναι η ουσιαστική συνεργασία με τους Πρωτοβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό τη δυναμική εξέλιξη του Νοτίου Αιγαίου με δημιουργικό και αναπτυξιακό χαρακτήρα» για να καταλήξει με την ακόλουθη δήλωση: «τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί της Κέας είναι ανάλογα με τα προβλήματα των υπόλοιπων νησιών με τις ιδιαιτερότητες βεβαίως αλλά και τα επιπλέον προβλήματα που διακρίνουν το κάθε ένα ξεχωριστά. Ως αιρετοί έχουμε κάθε ευθύνη παρέμβασης ούτως ώστε να περιφρουρήσουμε τη μοναδικότητά τους, αναβαθμίζοντας τις υποδομές και βελτιώνοντας την καθημερινότητα της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους. Με δεδομένη την καλή συνεργασία των τοπικών αρχών είμαι βέβαιος για την επίτευξη του κοινού μας στόχου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos