Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

06 Μαϊος 2016 15:58

Καλείσθε την 11η Μαΐου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

 

Θέμα 1ο Παραχώρηση απλής χρήσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων και δέσμευση των αντίστοιχων εγγεγραμμένων πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Έγκριση αποδέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016
του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου για το Α τρίμηνο οικονομικού έτους 2016.

Θέμα 5ο Καθορισμός όρων δημόσιας μειοδοτικής δημοπρασίας εύρεσης και μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Καθορισμός όρων δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας εύρεσης και μίσθωσης ακινήτου προς χρήση στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή Πίσω Λιβάδι της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 7ο Εξέταση ένστασης της εταιρείας «ΜΟΡΦΗ ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Χ.Τ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» κατά του πρακτικού Νο 2 /01-03-2016 του πρόχειρου διαγωνισμού με την διαδικασία διαπραγμάτευσης για την «Προμήθεια κουφωμάτων δημοτικών κτιρίων» (CPV: 44221000-5).

Θέμα 8ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Μαρτίου έτους 2016 στην: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την εργασία: παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου.

Θέμα 9ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Απριλίου έτους 2016 στην: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την εργασία: παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου.

Θέμα 10ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Απριλίου 2016 στην εταιρία «JCB SECURITY AND FACILITY A.E.» για την εργασία: παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα των οικισμών του Δήμου Πάρου.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos