Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

08 Ιουλίου 2016 15:48

Δεδομένη η πολιτική βούληση της περιφερειακής αρχής να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της και οικονομικά, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των νησιωτών

Τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε, έλαβαν μέρος ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμων Ζαννετίδης , ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Υγείας και Πρόεδρος της «Γαληνός» κ. Νίκος Καραμαρίτης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Στην διάρκειά της, ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ τον φάκελο ηλεκτροδότησης του κτιρίου του ΕΚΑΒ, ένα έργο που ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και συμφωνήθηκε να υπάρξει οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας για τον εξοπλισμό του, μετά και την δέσμευση του κ. Καρακατσιανόπουλου να μεταφέρει στο εν λόγω κτίριο το Επιχειρησιακό Κέντρο Επικοινωνίας και Συντονισμού του ΕΚΑΒ στη Ρόδο.

Επίσης, έγινε συζήτηση για την παρουσία και λειτουργία του ΕΚΑΒ στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με τα γνωστά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας, με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χαττζημάρκο και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας να δηλώνουν την πολιτική τους βούληση να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και οικονομικά, προκειμένου να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες , ώστε εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, συμφωνήθηκαν τα εξής:
Η συνεργασία του νομικού τμήματος του ΕΚΑΒ με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πάνω στην νομική διερεύνηση της δυνατότητας σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης, καθώς και η κατάθεση από πλευράς του ΕΚΑΒ, πρότασης για την ανάπτυξη της τηλεματικής στα νησιά, μόλις οι υπηρεσίες του την ολοκληρώσουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos