Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

08 Ιουλίου 2016 17:29

Σας καλούμε στην Έκτακτη Συνεδρίαση {α) λόγω του επείγοντος του 1ου θέματος ως προς την σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του Δήμου Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. μετά της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου,


β) λόγω του επείγοντος του 2ου θέματος των Δικαστικών Υποθέσεων (γνωμοδότησης άσκησης ένδικου μέσου), γ) λόγω του επείγοντος του 3ου θέματος ως προς την ανάγκη άμεσης έναρξης της δακοκτονίας στο Νομό Δωδεκανήσου μέσω της συνέχισης της διαγωνιστικής διαδικασίας απο το πρακτικό δικαιολογητικών κατακύρωσης για την «Ανάδειξη Εργολάβου Εργασιών Ψεκασμού Δακοκτονίας Έτους 2016», δ) λόγω του επείγοντος του 4ου θέματος που αφορά την διακήρυξη για την «Ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας ΠΕ Δωδ/σου για το σχολικό έτος 2016-2017» και ε) λόγω του επείγοντος του 5ου θέματος των έκτακτων δράσεων Αθλητισμού - Πολιτισμού ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής τους} της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί, ημέρα Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 14:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του Δήμου Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. για το έργο «Περιβαλλοντική προστασία του νησιού της Ρόδου και η εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας».

2. Δικαστικές Υποθέσεις.

3. Έγκριση πρακτικού 3ου σταδίου Αποσφράγισης Δικαιολογητικών κατακύρωσης του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβου εργασιών ψεκασμού Δακοκτονίας έτους 2016.
4. Έγκριση όρων διακήρυξης του Διεθνούς Ηλεκτρονικού Ανοικτού διαγωνισμού για την «Ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας ΠΕ Δωδεκανήσου για το σχολικό έτος 2016-2017».

5. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο Πρόεδρος

Φιλήμων Γ. Ζαννετίδης
Αντιπεριφερειάρχης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos