Εναντίον της κατάργησης των υποθηκοφυλακείων ο βουλευτής κ. Ν. Συρμαλένιος (Βίντεο)

15 Ιουλίου 2016 00:22

Σε μια σημαντική τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου την Τετάρτη 13/7/2016, όπου και συζητήθηκε, εκτός θεμάτων ημερησίας διατάξεως, το ζήτημα της κατάργησης των υποθηκοφυλακείων στις Κυκλάδες, ο παρευρεθείς βουλευτής Κυκλάδων κ. Ν.Συρμαλένιος εξέφρασε απερίφραστα την αντίθεσή του στην επικείμενη αυτή απόφαση.

Ο κ. Συρμαλένιος είπε συγκεκριμένα ότι η απόφαση αυτή τον βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετο σημειώνοντας επίσης ότι και οι υπόλοιποι βουλευτές Κυκλάδων τάσσονται εναντίον της.

Ο κ. Συρμαλένιος τόνισε επίσης, ότι οι βουλευτές του νομού έχουν προβεί με έντονο τρόπο σε ενέργειες προς το Υπ. Δικαιοσύνης, προκειμένου να μην καταργηθούν τα υποθηκοφυλακεία στα νησιά, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε πρόσθετη ταλαιπωρία και έξοδα για τους νησιώτες. Χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί, καθώς όπως είπε δεν είναι στο χέρι του η άρση της απόφασης, επισήμανε ότι δεν είναι σωστό να καταργούμε μια δομή πριν αυτή αντικατασταθεί από κάποια άλλη.

Εφόσον δηλαδή καταρτιστεί κτηματολόγιο, είναι εύλογο ότι τότε τα υποθηκοφυλακεία δεν θα έχουν πια λόγο ύπαρξης. Ελπίζοντας και ο ίδιος ότι η επικείμενη συνάντηση της αντιπροσωπείας των νησιωτών με τον Υπ. Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο, θα αποβεί καρποφόρα προς την κατεύθυνση της διατήρησης των υποθηκοφυλακείων στα νησιά των Κυκάδων, ευχήθηκε την θετική έκβαση του ζητήματος προς όφελος των νησιωτών.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos