Ανελκυστήρα κλιμακοστασίου με πλατφόρμα αμαξιδίων ΑΜΕΑ αποκτά το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

15 Ιουλίου 2016 01:11

Σύμβαση για την προμήθεια ανελκυστήρα κλιμακοστασίου με πλατφόρμα επιβίβασης αμαξιδίων ΑΜΕΑ για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Ερμούπολης ποσού 13.890,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.


Η παράδοση και εγκατάσταση του ανελκυστήρα στη Σχολική Μονάδα θα πραγματοποιηθεί εντός 40 ημερολογιακών ημερών.

Η δαπάνη της προμήθειας συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013».
«Ο ανελκυστήρας θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση, φυσική και πνευματική, της αυτονομίας των ατόμων με ειδικές ικανότητες, προωθώντας την αυτοεκτίμηση και την ένταξή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης, που πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές στα σχολεία αυτά, ώστε να λειτουργήσουν σωστά και να εκπληρώσουν το βασικό σκοπό τους, δηλαδή την επανένταξη των παιδιών με ειδικές ικανότητες στο εκπαιδευτικό σύστημα και την προετοιμασία τους για την ισότιμη ενσωμάτωση τους στο κοινωνικό σύνολο.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης έχει επιτελέσει διαχρονικά ένα πολύ σημαντικό έργο. Στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε, το ενδιαφέρον της Περιφέρειας σε δομές κοινωνικής μέριμνας αποδίδει καρπούς και με αυτό τον τρόπο πρόκειται να συνεχίσουμε».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos