Γ.Βρούτσης: Αναφορά του βουλευτή κυκλάδων για το θέμα που αφορά το κέντρο υγείας Τήνου

15 Ιουλίου 2016 14:06

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Τήνο του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:
Προς τον Υπουργό Υγείας κατατέθηκε ως αναφορά τα έγγραφα του Προέδρου της Δ.Ε./Κ.Υ. Τήνου (κ. Ιωάννη Γιαγιά) σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Τήνου.
Συγκεκριμένα, η έλλειψη ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, προσωπικού καθαριότητας, καθώς και η έλλειψη βασικών υλικών, έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας του νησιού. Είναι αδιανόητο, ένα από τα πιο κεντρικά νησιά της πατρίδας μας, ιδιαίτερα εν μέσω θερινής περιόδου, όπου οι ανάγκες του πολλαπλασιάζονται να παρουσιάζει αυτή την απαράδεκτη εικόνα. Κατάσταση η οποία μάλιστα επιδεινώθηκε δραματικά το τελευταίο διάστημα.
Ζητείται, λοιπόν, από τον Πρόεδρο της Δ.Ε./Κ.Υ. Τήνου, η άμεση παρέμβαση του αρμόδιου υπουργείου για την επίλυση όλων των σοβαρών προβλημάτων- ελλείψεων που βιώνει σήμερα - στον τομέα της υγείας – η Τήνος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos