Στη Μύκονο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αρτεμίου

20 Οκτωβρίου 2016 16:21

Παρέστη στην τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου σε επίτιμους δημότες Μυκόνου.

Γ. Λεονταρίτης: «Στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα και ο λαός μας, έχουμε μεγάλη ανάγκη από το συνετό και δίκαιο λόγο των τιμώμενων, τις νουθεσίες, τις παρεμβάσεις και την ενωτική τους παρουσία».

 

Tο νησί της Μυκόνου επισκέπτεται από χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της Νήσου, Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και συμμετείχε στη Λιτανεία της Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου.

Στις 12 το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μυκόνου όπου πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου σε Επίτιμους Δημότες Μυκόνου, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Θοδωρή Δρίτσα, του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ.Βασίλη Λεβέντη, θρησκευτικών στρατιωτικών, αστυνομικών, αυτοδιοικητών αρχών και πλήθους κόσμου.
«Για όλους εμάς, η σημερινή τελετή δεν αποτελεί μια τυπική τιμητική διαδικασία, αλλά μια ουσιαστική πράξη αναγνώρισης της διαδρομής, του ήθους και της προσφοράς δύο σημαντικών Προσωπικοτήτων της χώρας μας» δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης, προσθέτοντας πως «Στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα και ο λαός μας, έχουμε μεγάλη ανάγκη από το συνετό και δίκαιο λόγο των τιμώμενων, τις νουθεσίες, τις παρεμβάσεις και την ενωτική τους παρουσία».

Αμέσως μετά συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου, με τον Διευθυντή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δρ. Δ. Αθανασούλη να τους υποδέχεται και να τους ξεναγεί στην περιοδική έκθεση με τίτλο «VANITY» - Ιστορίες Κοσμημάτων από τις Κυκλάδες.

Στη συνέχεια αναχώρησαν για το ξενοδοχείο «4Κ» όπου ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του κ. Παυλόπουλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos