Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με 22 νησιά στην 32η “Philoxenia 2016”

16 Νοεμβρίου 2016 18:29

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA 2016”, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Στο κάλεσμα της Περιφέρειας ανταποκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στο περίπτερό της συνολικά 22 νησιά. Πρόκειται συγκεκριμένα για τη Σύρο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Άνδρο, την Τήνο, την Ίο, την Κύθνο, την Πάρο, την Αντίπαρο, τη Μήλο, την Αμοργό, την Ανάφη, τη Φολέγανδρο και τη Σέριφο από τις Κυκλάδες καθώς επίσης τη Ρόδο, τη Σύμη, την Κω, την Πάτμο, τη Λέρο, την Κάρπαθο, τους Λειψούς και την Αστυπάλαια από τα Δωδεκάνησα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έχουν προγραμματιστεί B2B (business to business) συναντήσεις με επιχειρηματίες από τον χώρο του τουρισμού ώστε τα νησιά που θα συμμετέχουν να έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν και να συνάψουν νέες συμφωνίες.

«Στηρίζουμε ως Περιφέρεια τις ελληνικές τουριστικές εκθέσεις όπως τη Philoxenia που αποτελεί από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας εκπροσώπους του Τουρισμού από την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου και πρόσθεσε: «Με την συμμετοχή σε εκθέσεις σαν και αυτή και με τις οργανωμένες προσπάθειες που καταβάλλουμε εφαρμόζοντας το Τριετές Στρατηγικό Πλάνο για την Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη που σχεδιάσαμε με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece, αποσκοπούμε στην ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα του κάθε νησιού ξεχωριστά και τη σύναψη συνεργασιών που θα καθιερώσουν το Νότιο Αιγαίο ως ένα πολυσχιδές, ποιοτικό, αυθεντικό τουριστικό προϊόν στη συνείδηση των εν δυνάμει επισκεπτών διεθνώς».

Από τη Διεύθυνση Τουρισμού
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos