Με αστεία και φτηνά επιχειρήματα ο ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, “πνίγει” τις απαντήσεις του ΓΕΝ, αλλά όχι και την εμπάθειά του

03 Φεβρουαρίου 2017 13:26

Στο χαμένο e-mail κρύφτηκε και η αξιοπρέπεια του θεσμού που υπηρετεί

Τρεις σελίδες χρειάστηκε ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην πολύ φθηνή προσπάθεια του να «πνίξει» το προηγούμενο επιχείρημά του, ότι δήθεν δεν διαθέτει την έγκριση του ΥΕΝ για τις προγραμματικές συμβάσεις της ΠΝΑΙ με τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, για τα υδατοδρόμια.

Επιχείρημα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, αφού τα έγγραφα του ΥΕΝ τον εξέθεσαν και αποκάλυψαν τους ψευδείς ισχυρισμούς του και στο τρισέλιδο αφήγημα του απέφυγε κάπου να αναφέρει ότι τελικά την έγκριση του ΥΕΝ την έχει από τις 8 Δεκεμβρίου 2016, του την επανέλαβε το ΥΕΝ στις 16 Δεκεμβρίου (το έγγραφο επισυνάπτεται) και αυτός δηλώνει στις 18 Ιανουαρίου ότι δεν την έχει. Για αυτή την τελευταία επιστολή του, της 18ης Ιανουαρίου, δεν βρήκε χώρο στο τρισέλιδο αφήγημα του να δώσει την παραμικρή εξήγηση.

Όσο για την έγκριση του ΓΕΝ, ο ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου έχει δύο αναφορές, όπου και στις δύο δεν μπορεί να κρύψει ότι την έλαβε, αλλά προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από δύο απίθανα, ακόμα και για εκείνον, ''εφευρήματα'' : την μεν πρώτη έγκριση του ΓΕΝ την βάφτισε «γενική άποψη» και η δεύτερη «πνίγηκε» στο απίθανο και φαιδρό επιχείρημα ότι εστάλη σε... ανύπαρκτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου !!!

Το πιο διαφωτιστικό όμως κομμάτι της τρισέλιδης ανακοίνωσης του κ. Θεοδωρίδη είναι η τελευταία παράγραφος όπου στην κορύφωση της ιδιαίτερης ψυχικής κατάστασης κάτω από την οποία συνέταξε τον τραγικό απολογισμό του στο θέμα, αναρωτιέται “πότε και με ποιά δικαιολογία ανακηρύχθηκε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου πατέρας των υδατοδρομίων του Αιγαίου”.

Το μόνο τελικά που δεν κατάφερε να «πνίξει» ο κ. Θεοδωρίδης, είναι την προσωπική του εμπάθεια, που ξεχείλισε στην τελευταία παράγραφο της τρισέλιδης ανακοίνωσής του, για να απαντήσει με τον πιο σαφή τρόπο στο ερώτημα για ποίο λόγο πολεμά τόσο λυσσαλέα την προοπτική του δικτύου υδατοδρομίων στα νησιά μας.

Για να μην αφήσουμε όπως αναπάντητο το υπαρξιακό ερώτημα του κ. Θεοδωρίδη για το ποιός είναι ο “πατέρας'” των αγέννητων υδατοδρομίων του Αιγαίου και για να προστατεύσουμε την ελπίδα κάποτε αυτά να “γεννηθούν”', απαντάμε : ΕΣΕΙΣ είστε κ. Θοεδωρίδη ο «πατέρας” και των υδατοδρομίων αλλά και όλων ημών . Γνήσιος ελεγκτής νομιμότητας, σκοπιμότητας και φρονημάτων!

Επισυνάπτεται ένα ακόμη έγγραφο του ΥΕΝ, της 16ης Δεκεμβρίου 2016, όπου επιβεβαιώνει ότι οι εγκρίσεις έχουν δοθεί και ότι κάθε άλλο αίτημα περί νέων εγκρίσεων υποβάλλεται εκ του περισσού και εκ του πονηρού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos