Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή

23 Απριλίου 2012 20:37

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος, προκειμένου

να βρεθεί λύση στο θέμα της έγκρισης καταλληλότητας του γηπέδου Ερμούπολης "Δημήτριος Βικέλας", για τη συμμετοχή της ομάδας του Φοίνικα στο Τσάμπιονς Λινκ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη συνάντηση, που συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Σύρου Ερμούπολης, Δημήτρης Ρούσσος και ο περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρης Γρυπάρης, εξετάστηκε ο τρόπος με τον οποίο θα εξασφαλιστεί η έγκριση καταλληλότητα του γηπέδου ως προς τις προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο, να εξαιρεθεί το συγκεκριμένο γήπεδο από τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της νησιωτικότητας.

Επίσης, συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης από τον ΟΠΑΠ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες, ενώ εάν δεν τελεσφορήσει η συγκεκριμένη πρόταση εξετάζεται και η δυνατότητα να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έτσι ώστε με ιδίους πόρους να μπορέσει να υλοποιηθεί το έργο.

Για την πιστοποίηση της καταλληλότητας του γηπέδου "Δημήτριος Βικέλας" χρειάζεται να γίνουν εργασίες διαπλάτυνσης του αγωνιστικού χώρου, να αυξηθεί η χωρητικότητά του σε 1500 θεατές, να δημιουργηθούν δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ απαιτούνται και κάποιες επιπλέον βελτιώσεις των υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos