Μήνυμα για τη Νέα Χρονιά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου

31 Δεκεμβρίου 2014 16:20

Αυτές τις ημέρες, η ανάγκη να δούμε τις γιορτές σαν σημείο επανεκκίνησης, σαν αφετηρία και εφαλτήριο για ένα άλμα προς το μέλλον, είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Σήμερα, με την πεποίθηση ότι το μέλλον φέρνει αυτό που εμείς οι ίδιοι έχουμε σχεδιάσει, πιστέψει και αγωνιστεί, εύχομαι το 2015 να αφήσει οριστικά στο παρελθόν όσα μας κράτησαν καθηλωμένους, όσα μας γύρισαν δεκαετίες πίσω.

Να είναι μια χρονιά που θα εκπληρώσει τις ατομικές και συλλογικές ελπίδες και προσδοκίες, για ουσιαστική ανάκαμψη και ευημερία, που θα επουλώσει τις πληγές της κοινωνίας, που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και του τόπου μας, που θα βάλει γερά τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Μια χρονιά που θα δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα για αναγέννηση, για μια νέα πορεία.

Κοιτώντας του συμπολίτες μου, τους περήφανους νησιώτες στα μάτια, σήμερα, τους καλώ να δείξουν ομοψυχία και να δείξουμε όλοι μαζί, σε όλη την Ελλάδα, τι σημαίνει να είσαι νησιώτης, να είσαι αγωνιστής, να ξέρεις να κρατάς ψηλά το κεφάλι και στα δύσκολα και να παλεύεις για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον.

Το 2015, μπορεί και πρέπει να είναι η χρονιά των νησιών μας. Μας αξίζει και θα το επιτύχουμε.

Όχι άλλα λόγια λοιπόν. Ευχή και υπόσχεσή : Το 2015, χρονιά πράξεων, αλήθειας και καθαρών λύσεων.

Καλή χρονιά σε όλους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos