Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθλητικό και πολιτιστικό καλεντάρι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Οκτώβριο

30 Σεπτεμβρίου 2016 15:47

Οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες φέρνουν τα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Η υψηλή ποιότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και διοργανώσεων για το μήνα Οκτώβριο, που περιλαμβάνονται στο φθινοπωρινό καλεντάρι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνέχεια μιας θερινής περιόδου ιδιαιτέρας πλούσιας, σε εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, εμπλουτίζοντας το τουριστικό προϊόν και ενισχύοντας το ιδιαίτερο προφίλ κάθε νησιού.

Για τον μήνα Οκτώβριο, ξεχωρίζουν οι σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας, που στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου βρίσκουν τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, αλλά και την ανάλογη γεωγραφική μορφολογία, για την άψογη διεξαγωγή τους, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Σε επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων, ξεχωρίζει η 28η Συνάντηση των Ερασιτεχνικών Θιάσων του Αιγαίου στην Κάλυμνο, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν το συνέδριο και οι εκδηλώσεις στην Κέα, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από τη βύθιση του Βρεττανικού.

Ειδικότερα, για τον μήνα Οκτώβριο, την υπογραφή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, φέρουν οι παρακάτω εκδηλώσεις, ημερολογιακά και ανά Περιφερειακή Ενότητα:

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr