Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στη χοροθεατρική ομάδα "Ακροποδητί" για τη διάκρισή της

02 Δεκεμβρίου 2016 21:03

"Η 12ετής παρουσία της Ομάδας χορού Ακροποδητί στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού έχει αποδείξει στις συνειδήσεις των Συριανών την ευθύνη των συντελεστών της απέναντι στους θεατές, αφού κάθε παράστασή της είναι για όλους εμάς ένα άγγιγμα ψυχής και μια βαθιά ανθρώπινη επικοινωνία.


Η χοροδραματική παράσταση «Medusa», που παρουσιάστηκε στο θέατρο Απόλλων, τον Οκτώβριο του 2014, σε σκηνοθεσία και χορογραφία Αγγελικής Σιγούρου με την αρμονική και πρωτοποριακή σύμπραξη της Ορχήστρας των Κυκλάδων και του Νίκου Κυπουργού, έχοντας σύμμαχους την τεχνική, την εκφραστικότητα, το πάθος και το επαγγελματισμό των συντελεστών της ομάδας, κατέκτησε δίκαια κριτές και κοινό.

Η συμμετοχή από μόνη της είναι σημαντική, πόσο μάλλον η διάκριση που πέτυχε η Ομάδα κερδίζοντας το Βραβείο Χορού "Κάρολος Κουν 2016". Μια διάκριση που μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και περηφάνια, προβάλλοντας συγχρόνως το νησί της Σύρου και ενισχύοντας τη φήμη του ως κέντρο πολιτισμού.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos