Ανακοινώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου

06 Νοεμβρίου 2014 17:49

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, συνεδρίασαν στις 2 Νοεμβρίου τα μέλη που εκλέχτηκαν, προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Σ. για τη διετία 2014 - 2016 έχει την εξής σύνθεση:

Τακτικά μέλη:

Πρόεδρος: Μαρία Ναδάλη

Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Αντάρτης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Σπύρος Ν. Γεροντόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Βασίλης Ψαθάς

Ταμίας: Αγλαΐα Μυτιληναίου

Μέλη: Ειρήνη Λεμπέση

Κώστας Μενεγάκης

Αναπληρωματικά μέλη:

Γιώργος Απ. Διαρεμές

Μαρία Κορακή – Βενάκη

Αθηνά Ποδενέ

Η Εξελεγκτική Επιτροπή για το ίδιο χρονικό διάστημα αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

Γεροντοπούλου Αγγελική

Γεωργαρή Αποστολία

Σπίθα Φιλίππα

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη διάθεσή του για συνέχιση και διεύρυνση της καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς και συλλόγους και είναι "ανοιχτό" για να συζητήσει κάθε πρόταση και ιδέα που μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου, στην πρόοδο και ανάπτυξη του νησιού μας.


Σας γνωρίζουμε ότι φέτος για πρώτη φορά θα ξεκινήσει η παράδοση μαθημάτων παραδοσιακών χορών σε Σιφνιούς και φίλους της Σίφνου που διαμένουν στην Αθήνα (δοκιμαστικά και ανάλογα με το ενδιαφέρον συμμετοχής).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο δάσκαλο των χορευτικών μας τμημάτων κ. Σπύρο Λεμπέση (τηλ. επικοινωνίας: 6975874619).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, σε χώρο που ευγενικά παραχωρεί για το σκοπό αυτό η Αδελφότητα Σιφνίων "Ο Άγιος Συμεών".

Σίφνος, 5.11.2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos