×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αναβίωσε στην Παροικία το έθιμο της λαμπαδηφορίας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 19:59

Διπλή διακομιδή από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίσθηκαν βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με Ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μία 82χρονη και μία 53χρονη, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έσκισε το μνημόνιο, αλλά το συνυπέγραψε", υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε στη δημοσιότητα και το πλήρες κείμενο της απόφασης για την επέκταση της δανειακής σύμβασης, με στόχο "να καταλάβει την αλήθεια κάθε Ελληνας πολίτης ".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 1η δημόσια συνεδρίαση Μαθητικού Συμβουλίου Κύθνου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 1η του μηνός Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:30 π. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01/04/2015 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επίσκεψη του κ. Μιχάλη Κόκκινου, δέχθηκε την Πέμπτη στο γραφείο του, στο Περιφερειακό Μέγαρο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο πλαίσιο της ανάληψης καθηκόντων του ως επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ κορασίδωντου Α.Ο. Πάρου, τον προπονητή, τους παράγοντες και την διοίκηση του για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κυκλάδων .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

" Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου διοργάνωσε υπο την αιγίδα του ΚΕΚ Πυξίδα απο τις 9 έως τις 20

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντρέας Λούμπιτζ, 28 ετών, είναι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Boeing που σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Μασσαλίας, έριξε σκόπιμα το αεροπλάνο οδηγώντας στο θάνατο 150 αθώους επιβάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίμονα βροχερός θα μας αποχαιρετήσει ο Μάρτιος αφού σποραδικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κυρίως μετά το μεσημέρι θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές, θα επικρατήσουν και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Το βροχερό σκηνικό θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos