Οκτώβριος 2016 - Psts.gr

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί επί της ουσίας ένα πολύ απλό, έξυπνο και αρκετά ακριβές τεστ ακοής που μπορείτε να κάνετε από την άνεση της καρέκλας που κάθεστε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός 61χρονου αλλοδαπού, Κυβερνήτη του Ι/Φ ''MOLI'' σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάρου, διότι είχε αποπλεύσει από το λιμένα Αμοργού, πρωινές ώρες χθες, χωρίς άδεια απόπλου και ενώ τελούσε σε καθεστώς απαγόρευσης απόπλου λόγω βλάβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032, 67χρονη και 63χρονη, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου σήμερα και το φθινόπωρο στην Πάρο, αρχίζει καθώς φαίνεται να κάνει δειλά – δειλά αισθητή την παρουσία του, έστω και καθυστερημένα, με ασθενή πρωτοβρόχια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), που εκδόθηκε σήμερα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 06.00, προβλέπεται για σήμερα (31/10/2016) επιδείνωση του καιρού για την περιοχή των Κυκλάδων, Κρήτης, Νησιά Νοτιανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα με κύριο χαρακτηριστικό τις κατά τόπους ισχυρές βροχές, ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσκλήσεις υποβολής προτάσεων για ένταξη νέων έργων, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 14:25

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 4-11-2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.00 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 53

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos