Μάρτιος 2016 - Psts.gr

Με ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό θα αποζημιωθεί ο Αντώνης Ρέμος από την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το μοιραίο τζιπ που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακόγουστο αστείο αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας που έγινε νωρίς το πρωί στο λιμεναρχείο Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο που ακολουθεί και υπογράφει ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30-03-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου, με ποινή φυλάκισης -8- μηνών, για απάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, υπογράφηκε η Πράξη Ίδρυσης του φορέα «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων», παρόντος του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή. Πρόκειται για Πρωτόκολλο Συνεργασίας, με το οποίο πολλοί Δήμοι θα συμβαδίσουν στην πορεία διαμόρφωσης ενός πλαισίου πολυεπίπεδης πολιτιστικής συνεργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αναγκαστικού νόμου 380/1968, ο Υπουργός Εργασίας έχει τη δυνατότητα, με απόφασή του κάθε χρόνο, να καθορίζει την Πρωτομαγιά ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σεισμική δόνηση προκάλεσε την κατάρρευση μέρους του κτιρίου που στεγάζει το Δημαρχείο, ενώ ξέσπασε και μικρής έκτασης πυρκαγιά. Υπάλληλοι έχουν εγκλωβιστεί στο υπόγειο του κτιρίου.»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε εικόνες από την λαμπαδηφορία το βράδυ της 25ης Μαρτίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 39

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos