Μαϊος 2016 - Psts.gr

Την πρώτη θέση μεταξύ των προτιμήσεων των ξένων τουριστών καταλαμβάνει η όμορφη Σαντορίνη, αγαπημένος προορισμός για Ιταλούς, Άγγλους και Γερμανούς για το φετινό καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των σχολικών υποδομών στα νησιά της Περιφέρειας, υπέγραψε σήμερα την απόφαση ένταξης του έργου «Αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας Πάρου» στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020, με συνολικό προϋπολογισμό 1.540.000,00€.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω προβλήματος στην ηλεκτρονική αποστολή της πρόσκλησης του συμβουλίου της 31ης Μαΐου 2016, (αρ. πρωτ. 6596/27-5-2016) δεν θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνεδρίαση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διοργανώτρια Αρχή του Πανκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την φετινή αφίσα του 11ου Πανκυκλαδικού που θα διεξαχθεί στην Πάρο από τις 25-28 Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο σημαντικά έργα ενίσχυσης και αναβάθμισης των σχολικών υποδομών στα νησιά της Πάρου και της Καλύμνου, εντάσσονται, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020».
Πρόκειται για τα έργα «Αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας Πάρου» με συνολικό προϋπολογισμό 1.540.000,00 € και «Επέκταση 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου» με προϋπολογισμό 1.250.000, 00 €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας (εστιάτορες, ψητοπώλες κ.ά.) ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική μείωση του καπνίσματος κατά 33,33% στις ηλικίες 16-24 χρόνων έχουμε την τελευταία πενταετία στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Αρχής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του ταξίδιου γνωριμίας και εξοικείωσης (fam trip) για εννέα Καναδούς τουριστικούς πράκτορες και έναν δημοσιογράφο από την Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το δίκτυο "Vacances Preference" με έδρα το Μόντρεαλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το χάος πήρε μορφή και θα διευθετηθεί» δεσμεύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας που ανέφερε ότι επιδίωξη είναι όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες να μοιραστούν δίκαια στη χώρα το επόμενο διάστημα. «Παναγιά βοήθα» σχολίασε στο ενδεχόμενο να μην τηρηθεί η συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 27 Μαΐου και χωρίς αναδρομικότητα θα ισχύσουν οι αλλαγές στη μηνιαία παρακράτηση φόρου και την εισφορά αλληλεγγύης για μισθωτούς και συνταξιούχους με βάση τη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος και την εισφορά αλληλεγγύης, σύμφωνα με εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 40

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos