ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (10711)

Με αφορμή το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) πραγματοποιήθηκε συμβολική κινητοποίηση στις 7 Απρίλη, Παγκόσμια ημέρα Υγείας έξω από το ΚΥ Πάρου .

Ποιός να το φανταζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό!

Καλείσθε σε διά περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα την 10η του μηνός Απριλίου του έτους 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00’, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία πιστών, θα πραγματοποιηθούν οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία, όπως άλλωστε και σε όλες τις εκκλησίες της χώρας.

Ο Σύλλογος «ΠΑΡΙΩΝ _ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΝ Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ» στην προσπάθειά του να συμβάλει στην αναγκαία προμήθεια υλικών για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πάρου , παρέδωσε

Στο περιοδικό "Κ" της εφημερίδας " Η Καθημερινή" στο φύλλο της Κυριακής 5 Απριλίου 2020, φιλοξενήθηκε, μεταξύ άλλων, η θέση του Δημάρχου Πάρου για τον τουρισμό του νησιού σε σχέση με τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Άλλοι τον προτιμούν με χοντρό σιμιγδάλι, άλλοι με ψιλό. Άλλοι αρτύσιμο, άλλοι νηστίσιμο, πολύ καβουρντισμένο ή λιγότερο. Άλλοι σκέτο, άλλοι με καρύδια.

Αναφορικά με διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με έκδοση πλήθους βεβαιώσεων κατοικίας σε πολίτες, από τον Δήμο Πάρου, προκειμένου να

Με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου σύσκεψη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου με τους Δημάρχους και Έπαρχους των νησιών της Περιφέρειας.

Δύσκολος μήνας για όλους ο φετινός Μάρτιος καθώς από το πρώτο δεκαήμερο ήδη του μήνα υπήρξαν οδηγίες της πολιτείας για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως αναγκαίες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 10 του Φ.Ε.Κ. 55/τ.Α΄/11-03-2020, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 07-04-2020 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Την 02-04-2020 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 19χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους -16,1- γρ..

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos