ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (6515)

Το κομβικό και μείζον θέμα της νησιωτικότητας «αγγίζει» σήμερα το zougla.gr. Αφορά σ’ ένα καίριο θέμα, που μέχρι τώρα, οι περισσότεροι το αναφέρουν μόνον μέσω των «επίσημων» δηλώσεων ή ανταπαντήσεων. Αντίθετα, το zougla.gr, επικοινώνησε και κατέγραψε την άποψη των ανθρώπων που είναι «άμεσα» αποδέκτες των επιπτώσεων από τις κυβερνητικές πολιτικές, στο θέμα αυτό, που έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί «σωρεία» αντιδράσεων.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πάρου -Αντιπάρου καταδικάζει απερίφραστα τις αστυνομικές και εισαγγελικές διώξεις σε βάρος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Θεσσαλονίκη και προσωπικά ενάντια στα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, τον δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, δημοτικό σύμβουλο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρ. μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και τον δικηγόρο Ζήση Κλεισιάρη, μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας και πρ. μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. διοργανώνουν στην Παροικία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 το καθιερωμένο πλέον καρναβάλι, που θα ξεκινήσει από τον παραλιακό δρόμο (περιοχή Αγροκήπιο) και θα καταλήξει στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους».

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου & ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Π. Σ. «Αρχίλοχος». Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Ο Δήμος Πάρου ξεκινά δυναμικά τις δράσεις τουριστικής προβολής για το νέο έτος, συμμετέχοντας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferien Messe 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη το διάστημα 12 έως 15 Ιανουαρίου 2017.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν.3852/2010 & της εγκυκλίου 43/6-8-2014 (αρ. πρωτ 30565) του Υπουργείου Εσωτερικών περί εκλογής Προεδρείου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου, σας

Παρακαλούμε την Παρασκευή 20-1-2017 και ώρα 12.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κοπή πρωτοχρονιάικης πίτας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 18:00 του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου στη αίθουσά του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή