Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χ. Αλιφιέρης: Αλλαγή - Διάθεσης ή χαρμόσυνες προοπτικές;

12 Φεβρουαρίου 2016 09:43

Ζήτημα 1ον.. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι δυνατόν να κλείσει ο Αστυνομικός Σταθμός της Νάουσας αυτό άν συμβεί αποτελεί σοβαρό ατόπημα της αρμοδίας εποπτεύουσας Αρχής.. Οι παροικούντες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής καθώς τα συμβαίνοντα συχνά "γεγονότα" αποδεικνύουν δυστυχώς του λόγου το ασφαλές..


Επιθυμία τόσο, της Δημ.Κοινότητας όσο και των κατοίκων της παραμένει ακλόνητα η άποψη να μην συμβεί ένα τέτοιο ατόπημα καθώς δεν είναι δυνατό μια Κωμόπολη παγκόσμιας αναφοράς με πληθυσμό περίπου 3.500 κατοίκων να
στερείται την παρουσία των εκπροσώπων της έννομης τάξης.. Κατανοούμε τ΄αποτελέσματα της κρίσης που ταλανίζει την χώρα μας αλλά θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα της τοπικής μας κοινωνίας να νοιώθει ασφαλής στο τόπο που ζεί και εργάζεται άς προσεχθεί λοιπόν, το αίτημα.
Ζήτημα 2ον.. Χαράς Ευαγγέλια, επιτέλους όσο ζούμε ελπίζουμε οι απανταχού Ναουσαίοι να δούμε αυτό το έκτρωμα του πάλαι ποτέ "διαλάμαψαντος Κοινοτικού Τουριστικού Ξενώνα" ν΄αλλάζει μορφή και εικόνα!! Με την διαμόρφωση του όλου χώρου πρός το καλύτερο άν κι΄έχω μάθει στην ζωή μου πάντα να κρατώ μικρό καλάθι ειλικρινά εύχωμαι από ψυχής να γίνει κάτι το σύντομότερο γιατί άν παραμείνει λεκτική φωτοβολίδα θα γελάσει και το, παρδαλό κατσίκι..

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr