Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Σε λίγες μέρες τελειώνει η τουριστική περίοδος στα νησιά των κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απανθρακωμένοι βρέθηκαν μία γυναίκα 80 ετών και ο 45χρονος γιος της, στο Μενίδι, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Προφήτης Ηλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα 14χρονο κορίτσι από την Ιρλανδία κατέθεσε πρόσφατα μήνυση κατά του Facebook επειδή η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης «επέτρεψε» την ανάρτηση μίας φωτογραφίας της κοπέλας όπου απεικονιζόταν γυμνή, σαν πράξη εκδίκησης από άλλους χρήστες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 11:08

Στις 3.212 οι νεκροί πρόσφυγες στη θάλασσα

Πέντε νεκρούς πρόσφυγες ανέσυραν χθες οι ιταλικές αρχές από τα νερά της Μεσογείου, ανεβάζοντας στις 3.212 τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πνιγεί από την αρχή της χρονιάς στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λιβύης και Ιταλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη φράση «η Ευρωπαϊκή Ενωση βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση» ξεκίνησε την ετήσια ομιλία του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, σηματοδοτώντας την πορεία της Κομισιόν μετά την έξοδο της Βρετανίας από την Ενωση. Και ενώ τόνισε ότι η αποχώρηση της Βρετανίας δεν απειλεί την Ε.Ε., προσέθεσε ότι «ποτέ ξανά δεν έχω δει τόσο λίγα κοινά μεταξύ των κρατών-μελών» και ότι οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι. Συνέχισε δε προτείνοντας σειρά από μέτρα που θα οδηγήσουν σε «περισσότερη Ευρώπη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos