Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 13:50

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ΑΝΕΛ Κυκλάδων μου επιτέθηκαν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς διότι τόλμησα να ασκήσω κριτική στην αξιοπιστία του Συγκυβερνήτη και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια και την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας Βασιλική Μιλλούση, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στο Δημαρχείο Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ουσιαστικότερη και πιο αποτελεσματική η συνεργασία Περιφέρειας – ΤΕΕ, αρχής γενομένης από τους επικείμενους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς ιδεών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 13:18

Θάνατος λουόμενου στη Μήλο

Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΠΑΠΙΚΙΝΟΥ» νήσου Μήλου, 79χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 13:12

Θάνατος αλλοδαπής στη Μύκονο

Χωρίς τις αισθήσεις της, εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στην θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΑΚΟΦΤΗΣ» νήσου Μυκόνου, 80χρονη αλλοδαπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η πρόθεσή μας είναι να συνεργαστούμε και να συντονιστούμε καλύτερα, ώστε να γίνει η ατζέντα της Μεσογείου, συστατικό κομμάτι της ευρωπαϊκής ατζέντας. Και αυτό είναι μια καθαρά φιλοευρωπαϊκή κίνηση» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο euractiv.com, για την Ευρωμεσογειακή Σύνοδο στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση των προσκεκλημένων ηγετών στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνθήκες αποπληθωρισμού για 42ο συνεχή μήνα βρέθηκε η ελληνική οικονομία και τον Αύγουστο, καθώς ο πληθωρισμός μειώθηκε τον συγκεκριμένο μήνα 0,9% σε ετήσια βάση, παρά τις αυξήσεις στην έμμεση φορολογία που επιβλήθηκαν από τον Ιούλιο. Ο πληθωρισμός ήταν αρνητικός και τον Ιούλιο (-1%), ενώ είχε μειωθεί και τον Αύγουστο πέρυσι (-1,5%).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό το ντύσιμο θα είναι «κουλ» (cool) κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την επιτυχή διεξαγωγή της πέμπτης πυρηνικής δοκιμής της, ανακοίνωσε η Βόρεια Κορέα, όπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos