Φεβρουάριος 2016 - Psts.gr

Η Συνεταιριστική Εταιρεία Σίφνου, στο πλαίσιο της δράσης που έχει αναλάβει με στόχο την ουσιαστική μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας στη Σίφνο, συνεργάστηκε με τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης του νησιού μας και υλοποιίησε δράσεις ευαισθητοποίησης & προβληματισμού γύρω από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά και τους υπόλοιπους στόχους της για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Σίφνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Πέμπτη 25/2/2016 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού, μεταξύ εκπροσώπων της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων «ΚΥΚΛΑΔΕΣ», και του Υπουργείου Τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “Cheese & Wine” του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο, συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 19:46

Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου η διανομή των ειδών βασικής υλικής συνδρομής και παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ ( σε όσους είχαν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, στο Δήμο Πάρου και στο Δήμο Αντιπάρου και έχουν εγκριθεί).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε σε συνάντηση στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016 και ώρα 20.00 μ.μ. για να συζητήσουμε προτάσεις και θέματα που αφορούν την τουριστική προβολή της περιοχής μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος του χωριού μας και τιμώντας τη μνήμη της αγαπημένης μας φίλης Μαρίας και εκλεκτού μέλους του συλλόγου μας, αποφάσισε να ακυρώσει τις παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ∆ήµαρχος Πάρου προκηρύσσει: δηµόσια πλειοδοτική δηµοπρασία για εξαετή εκµίσθωση δηµοτικού ακινήτου στο Λιµάνι Παροικίας της ∆ηµοτικής Κοινότητας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το Υπουργείο Παιδείας, με συνέντευξη τύπου στις 26 Νοέμβρη 2015, εξήγγειλε την έναρξη ενός ακόμα «Εθνικού Κοινωνικού Διαλόγου» για την Παιδεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ωραία είναι αυτή η φωτογραφία, αλλά που στο καλό τραβήχτηκε; Σε αυτό το συχνό ερώτημα, που οι άνθρωποι δυσκολεύονται να απαντήσουν, μια νέα εφαρμογή, την οποία δημιούργησαν τρεις ερευνητές της Google, τα καταφέρνει πολύ καλύτερα, «διαβάζοντας» πιο σωστά το τοπίο. Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης και δεν έχει κυκλοφορήσει προς χρήση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 39

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos