ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2516)

Πανηγύρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος «Γιορτή του Ψαριού» στην παραλία της Αλυκής.

Συνελήφθησαν δυο μελή της συμμορίας και αναζητούνται ακόμη δυο.

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο ορμώμενοι από τη συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 8/6/2015 ενημερωθήκαμε για τα θέματα υγείας που άπτονται των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το Βελέντζειο Ίδρυμα.

Με έκπληξη διαπιστώνουμε την αύξηση των θέσεων των στάσιμων υπαίθριων πωλητών σε μία εποχή κρίσης όπου πλήττεται το στεγασμένο εμπόριο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε, όπως μας αποστείλετε τον αριθμό και το είδος των εμπορευμάτων για τις άδειες που έχουν εκδοθεί από την υπηρεσία σας.

Ἡ ἡμέρα τῆς 23ης Ἰουλίου 1944 εἶνε μία ἀπὸ τὶς πιὸ σημαντικὲς ἡμέρες γιὰ τὸ νησὶ τῆς Πάρου. Χάρι στὸ θαῦμα ποὺ ἔκανε ἡ Παναγία μας αὐτὴ τὴν ἡμέρα ὀφείλουν πολλοὶ Παριανοὶ τὴν ἴδια τους τὴ ζωή. Τὸ ἱστορικὸ εἶνε γνωστό:

Η Κοινωνική Σύμπραξη του Νομού Κυκλάδων, με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων των δυνητικών ωφελουμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή