ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2832)

Το έντονο βοριαδάκι που φυσάει από το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Νάουσα της Πάρου φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδια των κατοίκων αλλά των πολλών επισκεπτών που ομολογουμένως κατέκλυσαν τον οικισμό για τον εορτασμό του Πάσχα.

Με τη δέουσα κατάνυξη και ευλάβεια ντόπιοι αλλά και επισκέπτες του νησιού ακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου.

Την Δευτέρα του Πάσχα και με νωπή την εικόνα του οβελία στο μυαλό των μικρών του σκακιστών, αποχωρεί το Σκακιστικό Τμήμα του «Πλοηγού Αντιπάρου»,για την Σαντορίνη όπου θα λάβει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Αγώνες 2016. Στους αγώνες που θα λάβουν χώρα 2 με 5 Μαΐου στο Μπελλώνιο Συνεδριακό Κέντρο, ο Πλοηγός θα συμμετέχει στον όμιλο του Νοτίου Αιγαίου, ένας όμιλος που έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το psts.gr, σας μεταφέρει εικόνες της κατανυκτικής ατμόσφαιρας της κορύφωσης του Θείου Δράματος παρουσιάζοντάς σας τους ανθοστόλιστους Επιταφίους από τα περισσότερα χωριά της Πάρου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργανώνει εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στις 20:00 στην Αίθουσα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ στη Νάουσα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας & Αλληλεγγύης» Δήμου Πάρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους προσέφεραν από το περίσσευμα της αγάπης τους στη δράση «Πασχαλινή Στήριξη Αλληλεγγύης».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή