ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3225)

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στην Πάρο Την 19-01-2017 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 41χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν για ανυποταξία.

Μεγάλη καταγράφεται η αύξηση στη διακίνηση επιβατών στο νέο αεροδρόμιο Πάρου για το 2016. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορία η αλματώδης αύξηση αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσοστό του 72,2% για το δωδεκάμηνο του 2016!

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εξαιτίας βραχυκυκλώματος στον πίνακα τροφοδότησης ρεύματος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Νάουσα Πάρου, είχε ως αποτέλεσμα τη γενική διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί από τις 10:50 περίπου το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2016. Γενική διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε επίσης και στα νησιά Νάξος, Ίος, Σίκινος και Φολέγανδρος τα οποία τροφοδοτούνται από τον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Πάρου.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πάρου -Αντιπάρου καταδικάζει απερίφραστα τις αστυνομικές και εισαγγελικές διώξεις σε βάρος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Θεσσαλονίκη και προσωπικά ενάντια στα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, τον δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, δημοτικό σύμβουλο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρ. μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και τον δικηγόρο Ζήση Κλεισιάρη, μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας και πρ. μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. διοργανώνουν στην Παροικία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 το καθιερωμένο πλέον καρναβάλι, που θα ξεκινήσει από τον παραλιακό δρόμο (περιοχή Αγροκήπιο) και θα καταλήξει στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους».

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου & ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Π. Σ. «Αρχίλοχος». Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή