ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2969)

Τὴν Τετάρτη 20 Ἰουλίου ἡ Ἐκκλησία μας ἑορτάζει τὸν Προφήτη Ἠλία. Τὴν ἡμέρα αὐτὴ πανηγυρίζει καὶ ὁ ναὸς τοῦ Προφήτου στὴν Κορυφὴ τοῦ νησιοῦ, στοὺς Ἁγίους Πάντες. Τὸ πρωῒ τῆς Δευτέρας, θὰ γίνῃ ὁ ὄρθρος μὲ τὴν θεία Λειτουργία. ‘Η ὅλη ἀκολουθία θὰ ἀρχίσῃ στὶς 5.00΄ π.μ. καὶ θὰ τελειώσῃ κατὰ τὶς 10.00΄ π.μ. περίπου.

Το καλοκαίρι βρίσκεται σχεδόν στη μέση του, ωστόσο, τα σχέδια των περισσότερων φαίνονται συγκεντρωμένα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ποιους προορισμούς προτιμούν να επισκεφθούν φέτος το καλοκαίρι οι Έλληνες; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς του καλοκαιριού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τoυ zougla.gr, το πρωί της Τρίτης 13 Ιουλίου, δικαστικοί επιμελητές και δικηγόροι επισκέφθηκαν την κλινική «Νέο Αθήναιον» που βρίσκεται επί της οδού Αστυδάμαντος στην Αθήνα, με σκοπό να επιδώσουν έγγραφο έξωσης καθώς η κλινική φέρεται να οφείλει 1εκ. Ευρώ στο Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου στο οποίο ανήκει το κτήριο της κλινικής.

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου θα παραμείνει κλειστό από αύριο 13 Ιουλίου 2016 έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Η παραλία γέμισε με αθλητές κάθε ηλικίας αλλά και θεατές που με ενδιαφέρον παρακολούθησαν τους αγώνες ενός, για πολλούς, άγνωστου αθλήματος! Συμμετείχαν ντόπιοι «αθλητές» μέλη του συλλόγου αλλά και Έλληνες και αλλοδαποί επισκέπτες του νησιού μας.

Οι παραλίες της Πάρου έχουν τους φύλακες – αγγέλους τους, δηλαδή τους ναυαγοσώστες, που αψηφώντας τον κίνδυνο έχουν σώσει ανθρώπινες ζωές από τον κίνδυνο πνιγμού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή