ΚΟΙΝΩΝΙΑ (3098)

Μια σημαντική ημερίδα ενημέρωσης για την Ανακύκλωση και την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην Παροικία.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γ. Βρούτσης και ο Βουλευτής Επικρατείας και Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ν.Δ. Θ. Φορτσάκης το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, θα επισκεφθούν τη νήσο Πάρο.

Την 20-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 62 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Μετά από το αίτημα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου και των μελών του, αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΕ τα δικαιώματα της Πάρου και της Αντιπάρου να μεταφερθούν από τη Νάξο όπου βρίσκονταν, στον Πειραιά με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων.

Για μία ακόμη φορά, την έβδομη κατά σειρά, αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή