ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2490)

Μια μουσική παραδοσιακή βραδιά στον ειδυλλιακό, πευκόφυτο χώρο του Συλλόγου Καμαρών, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΔΕΠΑΠ και του Συλλόγου για την πραγματοποίηση πανηγυριού το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα της Πάρου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν.Π. 77, 43χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η Διατήρηση της αρχιτεκτονικής μορφής του ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της Νάουσας που είχαμε την τύχη να προστατεύεται με νόμους από το 1975, είναι κοινός στόχος όλων μας. Το χωριό μας είναι και πρέπει να παραμείνει παραδοσιακό, γι΄αυτό υπενθυμίζουμε:

Από το ναρκοθηρευτικό «ΚΑΛΥΨΩ» του Πολεμικού Ναυτικού δόθηκε η εκκίνηση του φετινού 21st Cyclades Regatta 2015 του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, την Κυριακή 28 Ιουνίου στη Τζιά , η οποία ακολουθεί και όλο τον αγώνα. Την εκκίνηση του αγώνα εδωσε η πρόεδρος του ΕΟΤ, Ελισσάβετ Χατζηνικολάου, παρουσία του Δημάρχου Κέας, Ιωάννη Ευαγγέλου.

Έληξαν με επιτυχία οι εργασίες του Δ' παγκόσμιου συνέδριου Αρχαιολογίας που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο από 11 – 14 Ιουνίου 2015 και διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου και Κυκλάδων σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και τον πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχίλοχος» και σαν θέμα είχε:

Οριστική, καθώς φαίνεται, λύση, δόθηκε στο πρόβλημα που είχε ανακύψει τον τελευταίο καιρό στο χώρο των ΚΤΕΛ στην Παροικία, εξαιτίας της εκεί ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων και της παρεμπόδισης της κυκλοφορίας των λεωφορείων των ΚΤΕΛ. Ο χώρος των ΚΤΕΛ είναι πλέον σήμερα – επιτέλους - οριοθετημένος και η περίφραξή του διενεργήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή