ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2402)

Το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του παριανού ήρωα της εθνικής αντίστασης Νικολάου Στέλλα, τελέστηκε όπως κάθε χρόνο, στη Μάρπησσα, το πρωί της Κυριακής 24 Μαΐου.

Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ της Κυριακής 24/5 η εαρινή αιμοδοσία που ξεκίνησε από την Αντίπαρο στις 21 Μαίου.

Δράση, έντονες συγκινήσεις αλλά και ανατροπές στη γενική βαθμολογία, επιφύλασσε για τους φίλους της ιστιοπλοΐας, η 2η μέρα του Hellenic Match Racing Tour, που διεξάγεται στο κόλπο της Παροικιάς.

Σε μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου για την Πάρο, λίγο πριν τον τουριστικό «κατακλυσμό», η παριανή φύση ξυπνά από τη χειμερινή απραξία και η αγροτική παραδοσιακή ζωή ετοιμάζεται να συλλέξει τον καρπό του μόχθου της.

Ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Γεωργίου των καθολικών στη Νάουσα (Πίσω από το ΚΕΠ, στο λιμανάκι), είναι πλέον επισκέψιμος στο κοινό.

Τα αριθμητικά στοιχεία των διακομιδών ασθενών συμπολιτών μας, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και διακομίσθηκαν από την Πάρο, είναι από μόνα τους σοκαριστικά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή