ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2559)

Κατασχέθηκαν 224,5 γραμμάρια κάνναβης και 17 δενδρύλλια

Το Τμήμα Πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας ξεκινάει και πάλι τη δραστηριότητά του.

Από μια ακόμη επιτυχία στέφθηκαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Πάρου, όταν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνέλαβαν στην Μάρπησσα ημεδαπό άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης.

Ένα τραγικό γεγονός σημάδεψε την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου La Belle de L'Adriatique στην Πάρο το οποίο και μετέφερε μια ειδική κατηγορία τουριστών και συγκεκριμένα ποδηλάτες.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας ευχαριστεί θερμά το κλιμάκιο γιατρών από τους ''Γιατρούς του κόσμου'' με την κινητή οφθαλμολογική μονάδα ,τον παιδίατρο και τον ΩΡΛ για την πολύτιμη και σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στους κατοίκους του νησιού μας.

Το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής, προκειμένου να συμβάλει στην διάδοση της πατροπαράδοτης Εκκλη­σιαστικής Βυζαντινής Μου­σικής και στην ανάδειξη νέων ιεροψαλτών, έχει ιδρύσει από το 1995 Σχολή Εκκλησιαστικής - Βυζαντινής Μουσικής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή