ΚΟΙΝΩΝΙΑ (2343)

Για 4η συνεχή χρονιά ο σύλλογος Αντίπαρος Εν Πλω συμμετείχε στη διοργάνωση Let's do it, καθαρίζοντας τις παραλίες Αγιο Σπυρίδωνα, 1η και 2η Ψαραλυκή, Παναγιά, Μικρό Κάμπινγκ, Σιφνέικο, Σωρό, Λιβάδια και Αι Γιώργη με την συμμετοχή περίπου 30 ατόμων.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 1η Μαΐου για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε ένα απολαυστικό πρωτομαγιάτικο γλέντι, όπως αυτά που μόνο ο χώρος δεξιώσεων «Ακτή» στη Νάουσα ξέρει να διοργανώνει!

A unit of volunteer doctors from EMEIS (The Scientific Mastological Society - Healing - Support) visited Antiparos on 24 and 25 April, in an event organized by the Antiparos En Plo society, in cooperation with the Multifunctional Medical Clinic of Antiparos, and with the support of KEDA (Public Benefit Enterprise of the Municipality of Antiparos) and the Municipality of Antiparos. The two-day visit was deemed a great success.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίτερα το απόγευμα 25/04, όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες νεαρής ηλικίας, εξετράπη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία της πορείας του.

Mετά την παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που αποφασίστηκε κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου, λόγω των εργασιών του 8ου συνεδρίου των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Κυκλάδων που διοργανώνει για τις 9 & 10 Μαιου ο Σύλλογος στην Πάρο, καθώς και λόγω της απουσίας της Ειρηνοδίκου κ.Ζορμπά , η παρουσία της οποίας είναι απαραιτητη στις αρχαιρεσίες, ανακοινώνουμε παρακάτω τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την διεξαγωγη Αρχαιρεσιών για την Ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής,Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου που ορίζει το αρθρο 13 παράγραφος 4 του Καταστατικού μας,

Συγκεκριμένα,η πρώτη Σύγκληση ορίζεται για την Κυριακή 10 Μαιου 2015
Σε περίπτωση μη απαρτίας η οριστικη επαναληπτική ορίζεται την
Κυριακή 24 ΜΑΙΟΥ 2015 και ώρα 12:00 μμ
στο γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου ,που βρίσκεται στον Περιφερειακό Παροικίας

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

1.Εκλογή Προέδρου,Αντιπροέδρου,Γραμματέα και ψηφολέκτη της Γενικής Συνέλευσης.
2.Παρουσίαση Πεπραγμένων Διοίκησης.
3.Παρουσίαση Οικονομικού Απολογισμού.
4.Τοποθετήσεις μελών επί των Πεπραγμένων.
5.Ψηφοφορία για την έγκριση Πεπραγμένων Διοικησης και Οικονομικού Απολογισμού.
6. Αποφαση υλοποιησης Εμπορικου φεστιβαλ 15 -22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Παροικιας –Ναουσας
(μόνο εφ όσον υπαρχουν ενδιαφερόμενοι παρόντες)
12.30 Θα ακουλουθήσει η βραβευση των υπαλλήλων, των μελων του συλλόγου
Επίσης σύμφωνα με απόφαση της συνεδρίασης της 31ης Μαρτίου υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής τακτοποίησης μόνον ποσοστού 10% ,αξίας 2 ευρώ κατα την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .

ΚΑΛΟΥΜΕ
τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου που θέλουν να συμμετέχουν στο Νέο Διοκητικό Συμβούλιο,στην εξελεγκτικη επιτροπή ή στην εκλογή αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής,Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου, σύμφωνα με το Αρθρο 15 παρ.2, να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ και ώρα 14.00 μμ
λίγο πρίν την τελευταία Συνεδρίαση του Συμβουλίου ,στο γραφείο του Συλλόγου, κατά τις ωρες λειτουργίας του.

Προτείνουμε η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού να διεξαχθεί για:
• Τα μέλη του συλλόγου στην Αντίπαρο την Τετάρτη 27/5/2015 και ώρα 1.30μμ -4.00 μμ στην Αίθουσα Καλουδά
• Τα μέλη του συλλόγου στην Πάρο την Πέπμτη 28/5/2015 και ώρα 10.00 πμ- 18.00μμ , στο γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλογου Πάρου-Αντιπάρου.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Απόστολος Αλιπράντης Ηλίας Κρητικός

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 19:30 περίπου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά πίσω από το χώρο αθλοπαιδιών του γηπέδου μπάσκετ στη Νάουσα, δίπλα στο αντλιοστάσιο αφαλάτωσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή