×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που είχε βρεθεί νεκρή σε μπανιέρα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Παροικιά

03 Μαϊος 2014 15:30

Μαλαισιανής καταγωγής είναι τελικά η γυναίκα που αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρή το πρωί της 11ης Απριλίου 2014 σε μπανιέρα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Παροικιά της Πάρου από τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος.

Αρχικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει η γυναίκα, αλλά και τα πρώτα στοιχεία που είχαν περιέλθει στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών της Πάρου, η γυναίκα θεωρήθηκε ότι κατάγονταν από την Κίνα.

Η πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου μέσω δαχτυλοσκόπησης και στη συνέχεια η αποστολή των στοιχείων στις αρμόδιες πρεσβείες έλυσαν το μυστήριο της ταυτότητας της γυναίκας. Η καταγωγή της είναι από τη Μαλαισία και σύμφωνα με πληροφορίες μας οι συγγενείς της την αναζητούσαν. Μάλιστα κοντινό συγγενικό της πρόσωπο έχει ήδη ξεκινήσει από τη Μαλαισία για να παραλάβει τη σωρό της γυναίκας και να την μεταφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει το site μας σχετικά με την αυτοκτονία της νεαρής Μαλαισιανής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos