Βανδαλισμός δημοτικής περιουσίας στη Νάουσα της Πάρου!

15 Δεκεμβρίου 2014 23:16

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την ημέρα που παραδόθηκε προς χρήση η ανακατασκευασμένη παιδική χαρά της Παροικίας ενώ πριν από δύο ημέρες επαναλειτούργησε επίσης ανακατασκευασμένη και η παιδική χαρά της Νάουσας.

Στη Νάουσα, εκτός από την συντήρηση του υφιστάμενου εξοπλισμού, πραγματοποιήθηκε και αντικατάσταση παλαιών οργάνων, αλλά και τοποθέτηση περίφραξης με πινακίδα που ενημερώνει για το ωράριο λειτουργίας της παιδικής χαράς.

Αυτός είναι και πιθανότατα ο λόγος που κάποιοι αντέδρασαν με βίαιο τρόπο και κατέστρεψαν την μια από τις δύο πόρτες που φέρει η νέα περίφραξη της παιδικής χαράς.

Ασχέτως με το εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε ως πολίτες με τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής και εν προκειμένω με τον νέο τρόπο λειτουργίας της παιδικής χαράς, ο συγκεκριμένος τρόπος αντίδρασης παραπέμπει σε ωμό βανδαλισμό καταστροφής της δημοτικής περιουσίας!

Η αντικοινωνική και επαίσχυντη αυτή συμπεριφορά προσβάλλει όλους μας ως πολίτες και αν μη τι άλλο δείχνει βαθιά αήθεια απέναντι σε αυτό που ονομάζουμε δημόσιο αγαθό της τοπικής μας κοινωνίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos