Έπραξαν το σωστό μεν… αλλά η ντροπή συνεχίζεται!

17 Δεκεμβρίου 2014 13:52

Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε η νέα Δημοτική Αρχή και πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Κοινότητας Νάουσας όταν

μετά το δημοσίευμά μας (βλέπε εδώ) στις 13-11-14 λειτούργησε μεθοδευμένα και με ταχύτητα.

Σε ένα χρονίζον πρόβλημα στον επαρχιακό δρόμο Παροικίας – Νάουσας κοντά στη στάση Ποπολάνου η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας ήρθε να βελτιώσει την εικόνα όχι μόνο του συγκεκριμένου χώρου αλλά και του νησιού προστατεύοντας ευρύτερα και την δημόσια υγεία.

Οι κάδοι απορριμμάτων είχαν μετατραπεί σε μια χωματερή επί του δρόμου μήκους 15 μέτρων χωρίς κανείς να είχε ενδιαφερθεί για την επίλυση του προβλήματος τα τελευταία χρόνια.

Στα τέλη Νοεμβρίου τοποθετήθηκαν στο σημείο πλέγματα προκειμένου να αποφευχθεί η εναπόθεση κάθε λογής αντικειμένων.

Όμως όπως βλέπετε στις εικόνες που ακολουθούν οι ασυνείδητοι συνεχίζουν με προκλητικό τρόπο να ρυπαίνουν το δημόσιο χώρο αποδεικνύοντας όχι μόνο την ανύπαρκτη περιβαλλοντική τους παιδεία αλλά την καταφανή άρνησή τους να σεβαστούν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.

Αρμοδιότητα και ευθύνη του Δήμου Πάρου είναι να εφαρμοστεί επιτέλους ο Κανονισμός Καθαριότητας που αν και έχει ψηφιστεί από την άνοιξη του 2010, ελάχιστες φορές έχει τεθεί σε ισχύ, σε θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο τα προηγούμενα έτη και αφορούσε περιπτώσεις πολιτών που ρυπαίνανε αλόγιστα.

Η εικόνα των δρόμων και των δημόσιων χώρων του νησιού αποτελεί αδιάψευστο καθρέπτη του περιβαλλοντικού μας πολιτισμού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos