Εμπλοκή με το νέο αεροδρόμιο Πάρου!

17 Δεκεμβρίου 2014 21:57

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εμπλοκή έχει προκύψει με το νέο αεροδρόμιο Πάρου.

Το θέμα έχει να κάνει με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων εθνικής στρατηγικής, που έχει σκοπό την ανάπτυξη και προαγωγή της εθνικής στρατηγικής, πολιτικής και δράσης στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων, τη διασφάλιση της διαφάνειας, αποτελεσματικότητας, συνοχής και εναρμόνισης των διαδικασιών ανάθεσης και εκτέλεσης των δημοσίων συμβάσεων προς το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο, τη διαρκή βελτίωση του νομικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, καθώς και τον έλεγχο της τήρησής του από τα δημόσια όργανα και τις αναθέτουσες αρχές.

Σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας υπάρχουν συνεχείς επαφές από νωρίς σήμερα το πρωί , από το Δήμο Πάρου με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και όχι μόνο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Το psts.gr παρακολουθεί το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με την κατασκευή του νέου αεροδρομίου Πάρου και θα σας μεταδώσει αμέσως τις όποιες εξελίξεις καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για το φλέγον αυτό ζήτημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos