Η Ένωση ξενοδόχων Πάρου -Αντιπάρου για το αεροδρόμιο

22 Δεκεμβρίου 2014 15:33

Προς τον κο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Κοιν.: κο. Δημήτρη Κούκη, Διοικητή ΥΠΑ

κο. Βασίλη Αλευρά, Υποδιοικητή ΥΠΑ

Προϊσταμένη Διευθ. Τεχν. Υπηρεσιών ΥΠΑ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά την επίσκεψη σας στην Πάρο που αφορούσε την επίβλεψη των εργασιών του νέου αεροδρομίου και μετά τις διαβεβαιώσεις που μας παρείχατε σχετικά με την άμεση υλοποίηση του έργου, ελπίζαμε ότι πολύ σύντομα ο Παριανός λαός θα είχε στη διάθεση του ένα σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για το νησί του. Όμως η αρνητική απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής δημοσίων συμβάσεων για την κατασκευή των προσωρινών κτηρίων του νέου αεροδρομίου, τείνει να οδηγήσει την υλοποίηση αυτού του έργου σε καθυστέρηση τέτοια, που θα έχει οδυνηρές συνέπειες για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, και πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύεται κατά την άσκηση των καθηκόντων σας, σας παρακαλούμε όπως ενεργήσετε με το ανάλογο τρόπο ώστε η όποια καθυστέρηση να αντιμετωπιστεί τάχιστα και να μην αποβεί μοιραία στην υλοποίηση αυτού του τόσου σημαντικού για το νησί μας έργου.

Με εκτίμηση,

Για την Ένωση

Ο Πρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Μπαφίτης            Μάνια Αμπατζή

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos