«Κατεβάζει ρολά» το Κέντρο Υγείας Πάρου…

06 Μαρτίου 2015 03:29

Συνεδρίασε την Πέμπτη 5 Μαρτίου το συντονιστικό για την υγεία, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.

Στη συνάντηση αυτή η προσέλευση ήταν αρκετά ικανοποιητική με εκπροσώπους αρκετών φορέων που εξέφρασαν την άποψή τους πάνω στο φλέγον ζήτημα της δημόσιας υγείας στο νησί της Πάρου.
Η είδηση της βραδιάς ήρθε από τα χείλη του Προέδρου της Διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ Πάρου ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην οριστική πλέον αποχώρηση του ιατρού παθολόγου κ. Γρυλλάκη από το Κ.Υ Πάρου αλλά και στην τρίμηνη απόσπαση που ζητήθηκε από τον επιστημονικό διευθυντή κ. Παναρίτη, για προσωπικούς λόγους.
Ο κ. Γρυλλάκης διορίσθηκε ως επικουρικός ιατρός στο Γ.Ν Ρόδου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κατάσταση στο Κ.Υ του νησιού δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο με άγνωστες συνέπειες ως προς την παρεχόμενη δημόσια υγεία στους κατοίκους της Πάρου.
Ως προς το διαδικαστικό της βραδιάς, ο κ. Ηλίας Γουρδούκης μέλος του συντονιστικού , ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου έχει κανονιστεί συνάντηση με τον υπουργό υγείας κ. Κουρουμπλή προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα υγείας στο νησί.


Την ίδια όμως ημέρα, Τρίτη 10 Μαρτίου, έχει ήδη προγραμματιστεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου, που περιλαμβάνει στην ημερήσια διάταξή του ένα εξίσου σοβαρό θέμα για το νησί, το αεροδρόμιο.

Προκειμένου λοιπόν να μπορέσει να παρευρεθεί στη συνάντηση με τον υπουργό υγείας και ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, αφού όπως ειπώθηκε και από τους παρευρισκόμενους η παρουσία του είναι επιβεβλημένη σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, θα αναζητηθεί από τον κ. Γουρδούκη μια άλλη ημερομηνία πραγματοποίησης της συνάντησης.
Το συντονιστικό θα επανέλθει με νέα συνάντηση η οποία πρόκειται να προγραμματιστεί σε προσεχές χρονικό διάστημα καθώς το ζήτημα της παροχής δημόσιας περίθαλψης στην Πάρο παραμένει ανεπίλυτο και βαίνει καθώς φαίνεται επιδεινούμενο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos