Η τέλεση του Μυστικού Δείπνου - Καθολική Κοινότητα Πάρου

10 Απριλίου 2015 14:01

Με την τέλεση του Μυστικού Δείπνου στις 9 Απριλίου 2015 ξεκίνησε το Πασχαλινό τριήμερο για την εορτή του Πάσχα, στην Καθολική κοινότητα της Πάρου και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Παροικια. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο π. Σεβαστιανός Φρέρης του Τάγματος των Ιησουϊτών που ήρθε από την Αθήνα έτσι ώστε να βοηθήσει την κοινότητα να εορτάσει όπως αρμόζει την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα.

Σήμερα Μ. Παρασκευή 10 Απριλίου η τέλεση Των Αγίων Παθών του Κυρίου» θα γίνει στην ενορία του Αγίου Αντωνίου στις 8μμ. Ενώ το Μ. Σάββατο η τέλεση θα γίνει στις 10.00πμ στην ενορία του Αγίου Αντωνίου και στις 11.00 στην ενορία του Αγίου Γεωργίου στη Νάουσα. Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 9μμ θα τελεστεί η Πασχαλινή Αγρυπνία στον Άγιο Αντώνιο.

Την Κυριακή του Πάσχα η θεία λειτουργία θα τελεστεί στις 10.πμ στον Άγιο Αντώνιο και στις 11:30 στον Άγιο Γεώργιο,

Την ίδια μέρα στις 13:00, θα τελεστεί βάπτιση στον Άγιο Αντώνιο.

Η Καθολική Κοινότητα του νησιού μας, προσκαλεί όποιον επίσημο επιθυμεί να βρεθεί κοντά μας αυτές τις άγιες μέρες της χριστιανοσύνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos